2 שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות..
    dani
    14/10/2010

1.האם זה שהמחזור שלי לא כ"כ סדיר תשפיע על הצלחת הטיפולים??
    חשוב לציין שזה תורשתי וגם לאמא שלי ולאחיותי הוא לא היה תמיד סדיר..

2.זה הגיוני שלאמא שלי ולאחיותי הגדולות אין שיערות בישבן ולי יש??דברים כאלה לא עוברים בדרך כלל בתורשה??ואם אחרי 8 טיפולים זה הגיוני שעדיין גודל??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות..

הוספת תגובה

• 2 שאלות.. - תגובה

14/10/2010

שלום דני,הגדירי מחזור לא סדיר? האם יש גם פצעי אקנה,עליה במשקל וכ"ו? האם את נוטלת גלולות? כדאי לעשות ברור הורמונלי. אם יחרוג מהנורמה,בדיקת אולטראסאונד שחלות מומלצת.

לגבי האחיות ואמא, אתן לא "משוכפלות"...יש הבדלים וייחוד לכל אחת ואחד.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

dani
    14/10/2010

המחזור הלא סדיר לא מלוה בשום דבר..כשהיתי יותר קטנה הפרשים בין קבלת המחזור היו גדולים ועכשי ו הם כל חודשים גג..
    בפעמים האחרונות הוא היה דוקא סדיר.אימי אומרת שאין צורך בירור מכיון שגם לה ולאחיותי מעולם לא היה סדיר ולא היתה להן ביה להיכנס להריון מהר...
    עוד שאלה..מאז ומתיד היו לי שיערות בחזה וכשהיתי יותר קטנה(אני בת 18)הן היו יותר עבות וכהות ולאורך הזמן הם נהיו פחות ויותר בהירות..האם זה הגיוני??
    ושאלה אחרונה..אני עושה טיפולי IPL בכל הגוף ולפני כחודש נסעתי לאמריקה..אני חוזרת עוד שבוע ורציתי לדעת האם זה שנסעתי ישפיע על יעילות הטיפולים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

18/10/2010

שלום דני,
    1. מחזור אחת לחודשיים נשמע לי בעייתי בכל זאת שווה בירור של פרופיל הורמונלי ביום ה-2-4 למחזור.
    2. האם את מטופלת ב-IPL כל חודש, באזורי גוף? באיזה מכשיר?
    3. הפסקה לא גורמת לנזק לטיפול.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

dani
    18/10/2010

לעשות בדיקה אפילו אם זה תורשתי?
    אני עושה במכשיר IPL optima 518
    ברגליים,במפשעות,בבית שחי,ובישבנים.האם אלו איזורים שמגיבים יפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו