שאלה על שיער יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על שיער יתר
    רינת
    25/11/2007

שלום לך ד"ר גלי
    אני אישה נשואה בת 29 אמא לשני ילדים . הבעיה שיש לי שיער מיותר בכל הגוף . אני מרגישה שזה התחילה מלפני 7-8 שנים כלומר בערך בגיל 20+ בסנטר יש לי הרבה שערות ולא היה לי קודם אחרי הרבה מחשבות עשיתי בדיקות הורמונים אחרי שהלכתי לגניקולוג אבל הבעיה שהתוצאות יצאו תקינות . משיחה בפורום גינקולוג שאל אותי אם במקרה יש לי ציסטות ובמקרה לפני כחודש וחצי כשהלכתי לגניקולוג עקב אי קבלת מחזור התברר שיש לי ציסטות אבל ככשאלתי ממתי יכול להיות שהם אצלי הוא לא יודע . האם הם יכולות לגרום לשיער יתר (לפני גניקולוג הבנתי שכן ) אבל הבעיה מה אפשר לעשות ,האם את יוגעת על טיפול מסויים ?שכחתי לציין שמגיל 15 של קבלת מחזור אף פעם לא היה סדיר עד היום
    וגם אצלי באזור נצרת עילית ישנה מרפאת חוץ לבית חולים אלישיע אני יודעת שאת לא אוהבת לעשות פרסומת למכון מסוים אבל בגלל שמדובר באזור פנים שאני מאד מפחדת האם הם ידועים כמכון טוב ,האם הם משתמשים במכשירים טובים ? האם את יודעת באיזו מכשירים הם משתמשים? איך הם ידעו איזה מכשיר יתאים לי ?
    אני בעלת עור בהיר ושיער כהה ?
    אני שומעת וקוראת הרבה בפורום שיש כאלה שכבר זמן עושים ועדיין צומח להם אז מה היעילות של הלייזר וגם שאלה אחרונה בשאר הגוף במקומות מסויימים יש לי שיער פלומתי נוטה לגוון שחור חום אני לא יודעת אם אנשים רואים אותו אבל אני מאד מציק לי וגם תמיד גורם לי להיות בדיכאון
    אני מקווה שתוכלי לענות לי על כל השאלות תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על שיער יתר

הוספת תגובה

• לרינת

29/11/2007

שלום רינת
    שחלות פוליציסטיות יכולות לגרום להפרשת הורמונים גבריים ביתר ומכאן להופעת שיעור באזורים "גבריים" כגון זקן,גב עליון,חזה וכ"ו....
    אם בדקו את מצב רמות ההורמונים הגבריים באופן מלא,ואין חריגה מהנורמה,אז אין מה לאזן,אך מנסיון, בד"כ יש חריגה מעל הנורמה וניתן לנסות לאזן הרמות בעזרת תרופות. במקביל לשלב הפחתה בלייזר.אם לא תאוזני תרופתית לא תתקדמי גם עם הלייזר.
    לא מכירה את המכון,פרט לשם.
    נסי לקבל המלצות ממטופלים שלהם. כשאת בהירה והשיער כהה יש סיכויים טובים לשיפור,במידה והמטפלים מיומנים והציוד טוב.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו