מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער מהפנים והגב, מבולבלעדי18/10/2010
שלום,
אני מעוניין להוריד שיער מהגב והפנים (גבולות המצח), התחלתי בעבר בפנים אפילציה (לפי המלצה בכללית אסתטיקה), אך הטיפול היה איטי יקר ולקח לעור שבועות להירפא (לא יכולתי לצאת מהבית מבלי שישאלו אותי מה קרה לי), בנוסף לכך הרבה מהשיער גדל חזרה.
עכשיו אני רוצה להמשיך את הסרת השיער בפנים וכן להסיר מהגב (חצי גב תחתון). הלכתי למספר מכונים, היועצים בכל מכון טוענים שהמכון שלהם הכי טוב ומשתמש בטכנולוגיה שמתאימה לעורי ולשערי, כולם המליצו על לייזר גם לגב וגם לפנים.
אני בן 30 ועורי שחום (לא כהה), השיערות שחורות וכהות.
מה עושים ? איך מחליטים לאן ללכת ואיזה מכשיר הכי טוב בשבילי ?
ברור לי שכל הממליצים (גם רופאים) לסוגי הטיפולים בעזרת המכשור שברשותם, אינם אוביקטיביים, אז איך בכל זאת עושים את הבחירה הנכונה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי, הדרך הטובה זה להגיע דרך המלצה
מיקי סטייל21/10/2010כמו שאתה הולך לרופא אחרי שהמליצו עליו והולך לספר כי ראית תוצאות של עבודתו, כך במיקרה שלך הייתי הולך למקום שמישהו שאני באמת סומך עליו עבר אצלם טיפול.
לגבי הטכניקות: רוב הטכניקות כמו לייזר IPL ו SHR עובדות, הלייזר לא יתאים לך כי אתה כהה עור ואתה עלול לספוג כוויות.
בשאר השיטות יש אפשרות להתאים את העוצמה לגוון העור אפילו שאתה כהה. ואם אתה לא אפרו אמריקאי אז אין סיבה שלא תקבל טיפול מוצלח.
אבל: וכאן יש אבל גדול: הציפיות שלך צריכות להיות מותאמות למציאות. בגלל שאתה כהה עור אז אפשר לעבוד עליך בעוצמה מסויימת שהיא נמוכה מהעוצמה שאצל בחור בהיר,
על מנת לא לגרום לעור נזק או כוויה , זה אומר שאתה תצטרך קצת יותר טיפולים מבחור בהיר.
בכלל אני מציע לך בהתחלה לא להשקיע כסף בסידרה.
תנסה טיפול מסוים ותשלם פר טיפול. מי שמציע לך סידרה על ההתחלה כאופציה יחידה תברח.
אחרי טיפול אחד תראה, וואלה עובד לי נהדר, אין בעיה , תתחיב לסידרה אבל לא לפני שניסית ושילמת רק על טיפול אחד.
אשמח לענות לך על שאלות נוספות ב 0523288910 מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)