הסרת שיער בכתפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בכתפיים
    אלי
    18/10/2010

שלום רב , השיערות שצומחות לי בכתפיים ובגב לא צומחות כמו בבטן ובחזה , הן לא צפופות ולא דחוסות אך ארוכות , האם לסוג כזה של צמיחה עושים לייזר רגיל או אינפרא אדום ? כי למשל , ליד השערות "הארוכות" שיש לי בגב ובכתפיים יש לי שערות דקיקות ואף בהירות שלא מפריעות לי , האם הלייזר "ידרוס" גם אותם ?

מודה לכם מראש על התגובה .
    אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בכתפיים

הוספת תגובה

• בגופנו גדלות השערות אחרת בכל איבר

מיקי סטייל
    24/10/2010

אורך השיערה לא משמעותי, עובי השיערה חשוב כיוון שהשיערה מוליכה את האור אל הזקיק.
    בכתפיים המחקרים מראים שזה אזור יותר מורכב לטיפול אצל גברים לכן יכול להיות שהתוצאות לא יהיו כמו בבטן או בגב, זה לא צריך להפריע לך להמשיך לנסות לטפל בהם.
    לייזר או IPL בעיני היינו הך, הכי חשוב זה המטפל. עם לייזר אפשר לעושת כוויות אם אתה כהה עור והמטפל ללא ניסיון בIPL הסיכוי לנזק קטן יותר אך אם המטפל חסר ניסיון יכול להיות שהטיפול לא יהיה אפקטיבי ובעוצמה הנכונה.
    שוב חוזרים לנקודה שהמטפל הוא החשוב ולא רק המיכשור.
    אשמח לענות על שאלות מיקי 0523288910

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו