אופטאימה 518 או 4MP מה עדיף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופטאימה 518 או 4MP מה עדיף?
    ליאורה
    01/11/2010

אני מעונינת להתחיל טיפולים להסרת שיער
    ישנם שני מכשירים בינם אני מתלבטת במקום הראשון משתמשים ב4MP
    ואילו הקוסמטיקאית משמשת במכשיר אופטימה 518 מחברת אקטיב, היא טוענת שזהו מכשיר חדש המצוי כחצי שנה.
    איזו טכנולוגיה מבין השתיים חדישה יותר, ואיזה מהמכשיירם מביא לתוצאה טובה יותר?
    והאם למישהו יש ניסיון עם מכשיר האופטימה 518. האם הוא באמת מכשיר חדש ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופטאימה 518 או 4MP מה עדיף?

הוספת תגובה

• לשאלתך...

רונית
    02/11/2010

שלום לך, ... אני קוסמטיקאית כבר המון שים בתחום ומבין הראשונות שהתחילו עם טכנולוגית הסרות השיער. ולכן לשאלתך במכשיר 4mp יש המון אופציות לקוסמטיקאית ששם היא יכולה להתאים את הטיפול באופן מדוייק יותר בהתאם לסוג השערה, לגוון העור, לאזור הטיפול ועוד... מה שנותן לי בתור מטפלת לקבל תוצאה טובה יותר, מדוייקת יותר ומהירה יותר כמו כן העוצמות (ג'אולים) גבוהים מאוד מה שחשוב ביותר להצלחה של טיפול והודות לידית הקפואה אני יכולה להעלות עוצמות ללא כאב וללא כוויה וגם אין ג'ל כך שהלקוחה מרגישה יותר בנוחה במהלך הטיפול. כמו כן חשוב לדעת שלי כזכיינית ברשת יש מעקב וביקורת צמודה של רופא החברה וצוות גדול של מומחים שמלווים אותנו לאורך כל הדרך. כשאת הולכת לקוסמטיקאית את צריכה לבדוק את רמת הידע שלה בתחום, את הנסיון, את הצוות שתומך בה, את המקצועיות ועוד... המכשיר הוא כלי ועל הקוסמטיקאית לדעת לעבוד עליו בצורה הטובה ביותר ע"מ להשיג עבורך את התוצאה הטובה ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

חלי
    22/11/2010

את נשמעת לי מומחית איפה את עובדת אני רוצה לעשות גם ואני מפחדת לתת לכל אחת לגעת לי בפנים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו