אפקטיביות IPL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפקטיביות IPL
    מירי
    20/11/2010

שמעתי שאחרי טיפול בלייזר רוב השיער חוזר בהריון (בעיקר במפשעה) מה קורה בשיטת IPL? אשמח לשמוע גם מנסיון אישי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפקטיביות IPL

הוספת תגובה

• IPL היא שיטה מצויינת

מיקי סטייל
    26/11/2010

אני עובד בשיטה הזאת, ויש הצלחה גדולה בהסרת שיער. אבל, חשוב לדעת שאין דבר כזה שניקרא הסרת שיער מוחלטת, מדברים על 80 אחוז הפחתה שזה אומר, ששערה שנהרסה לא תצמח יותר,(שזה ה80 אחוז) לגבי ה20 אחוז הנותרים, השיערה נפגעת בתיפקוד שלה, והיא הופכת לפלומתית. הריון או כל שינוי הורמונלי, יכול לגרום להפיכתה לשיערה חזקה יותר, או לעורר צמיחה מזקיקים רדומים.
    רוב הנשים מדווחות שאחרי הלידה, השיער הנוסף נושר לרוב.
    לסיכום: ממליץ על IPL

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עושה הסרת שיער בפרופורציה

רלי
    28/11/2010

אני דווקא חושבת שלייזר הוא מכישר הרבה יותר טוב מ ipl ..
    וגם זה שרק רופאים יכולים להשתמש בו, זה מראה היטב על האיכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפקטיביות IPL - תגובה

29/11/2010

שלום מירי,
    מניסיוננו, אין חזרה של "רוב השיער" לאחר הריון,בטיפול בלייזר .
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר להסרת שיער

ענת
    14/04/2011

אני קוסמטיקאית ומשתמשת שנים רבות במכשיר להסרת שיער בשיטת IPL ובשיטות אחרות. מנסיוני זאת אחת השיטות המוצלחות. הלקוחות שלי מאד מרוצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו