אחרי פגישת ייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי פגישת ייעוץ
    עינת
    28/11/2010

שלום, הייתי בכמה פגישות ייעוץ בנוגע להסרת שיער בלייזר ובכולם אמרו לי שרופאים הם שעושים את הטיפול + קוסמטיקאיות מוסמכות + אחיות אם אני לא טועה..
    לפני יומיים סגרתי באחד המכונים, וטופס הייתי צריכה לחתום על זה שאני יודעת שלא רופאים הם אלה שמטפלים אלא קוסמטיקאיות...
    קראתי כתבות וטיפים ובמסקנה אחת ברורה כולם אומרים שרק רופאים אמורים לטפל.
    מה עושים? לבטל את העסקה?
    *חשוב לצין שחברה שלי גם מטופלת שם והיא ממש מרוצה ועוד חברה גם ואמא שלה עבדה באותו המכון וסומכת עליהם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי פגישת ייעוץ

הוספת תגובה

• אחרי פגישת ייעוץ - תגובה

29/11/2010

שלום לך,
    לא ציינת באיזה מיכשור עתידים לטפל בך.
    במידה וזה לא לייזר אלא אור הבזקי, ניתן שהמטפלת תהיה קוסמטיקאית ובתנאי שהיא מיומנת ושהוסמכה לטיפול.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשירים

עינת
    29/11/2010

אמרו לי שהמכשירים הם: סופרנו, לייטשר וקנדלה.
    זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשירים - תגובה

29/11/2010

המכשירים שציינת הם לייזרים ולמיטב ידיעתי צריך שהמטפל/ת יהיה רופא/ה ,אחות מוסמכת וכ"ו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו