הסרת שיער משטח הבטן, זקוקה לעזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער משטח הבטן, זקוקה לעזרה...
    תמר
    09/12/2010

שלום לכולם, לאחר בדיקות קפדניות ב5 (!!!) מכונים שונים להסרת שיער בלייזר משטח של כלל הבטן, 3 מהמכונים אמרו לי שלא יעזור לי לייזר כי השיער פלומתי. אני ממש בדכאון ולא יודעת מה לעשות- האם יש טעם לעשות רק פס טבור כפי שהציעו לי ולהשאיר את שאר הבטן עם שיער?! (נכון שהוא מעט עדין יותר אך בהחלט נראה ודי צפוף!)
    או שאולי לוותר כי גם ככה שאר הבטן מפריעה לי ויש סיכוי שבמהלך החיים ארצה להסיר משם -גם אם זה אומר בשיטות אחרות מתישות ומעצבנות כגון סכין.ואז אין טעם סתם ללייזר בפס.
    אם יש פה בנות שיש להן שיער בבטן בבקשה בבקשה אני זקוקה לעצה, מה לעשות?כן כדאי להוריד פס או שיש שיטות טובות להוריד שיער מכלל הבטן.אוסיף ואגיד שאני יודעת על אופציות של שעווה אך אני מכירה את עצמי ולא אתמיד ללכת פעם בחודש וגם לא אהיה מסוגלת שיהיו לי קוצים קטנים שאהיה חייבת להשאיר על "למריטה הבאה"....
    בבקשה עצות, ממש רע לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תלוי בצבע השיערה

מיקי סטייל
    09/12/2010

אם יש בשיערה צבע, והיא לא לבנה או בלונדינית לגמרי ,שווה לנסות טיפול בIPL, אם לא מדובר בהרבה שערות וכל הטיפולים שניסית נכשלו, אז רק אפילציה תעזור לך, זה אמנם שערה שערה, אבל הצלחה מובטחת.
    אם תרצי עד פרטים אשמח לענות מיקי 0523288910

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחיים אל תיגעי שם בסכין!!

אני
    10/12/2010

אני ממש מבינה אותך, גם לי יש שם.
    פעם הבהרתי עם משחה....זאת אופציה למרות שהשערות צומחות קצת יותר לדעתי....
    אין לי פתרון מלבד אל תיגעי שם בסכין, תעשי לעצמך טובה כמה שזה לא נעים שם זה יכול להיות עוד יותר לא נעים....
    אי אפשר לעשות בלייזר כי זה שיער מאוד עדין.
    כנראה אפילציה זאת האופציה היחידה אבל שתדעי לך שזה טיפול מייגע מאוד- אבל יש תוצאות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו