מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפק הסרת שיער -אזהרהדודו22/12/2010
אני רוצה להזהיר את משתתפי הפורום בטראומה שחוויתי במרפאת אפק מדיקל ברית חיים שלהם גם סניף בנהריה.
בשנה שעברה קיבלתי הצעת מחיר ממנהלת המקום גב' יאנה להסרת שיער במפשעות ובבית שחי.
מסע השיכנועיים והלחץ שהפעילה עליי הגב' הנכבדה שכלל הכפשות שונות ומשונות של מכוני הסרת לייזר שונים בטירוצים כמו המכונה שלהם מסוכנת לבריאות,אנשים קיבלו כוויות ברמה של צלקות לכל החיים ורק המכשיר שלה הוא מאושר fda -משרד הבריאות האמריקאי ועוד שיכנועים שכללו לא מעט "ליכלוכים" על מכונים אחרים ביניהם שמכונים אחרים המטפלים המבצעים את הסרת השיער אינם אחיות או רופאים כמתחייב בחוק ואילו אצלהם רק רופאה היא בעצמה מבצעת את הטיפולים.
האמת השיכנועים קנו אותי ובדיעבד הבנתי שפה המלכודת שהתמינה לי הגב' יאנה הנכבד.
לאחר התבוננות באזורים המוצנעים החליטה הגב' ש-10 טיפולים יגרמו לי לשכוח שפעם היו לי שערות במקומות הללו.
סגרנו מחיר ויצאנו לדרך , מלכתחילה ולפני ובמהלך כל טיפול הפעילה מנהלת המקום יאנה שהיא גם ה"מטפלת" לחץ מסיבי שאני חייבת להוסיף עוד אזורים בגוף כמו ידיים ורגלים מסע לחץ שהפך כל פגישה בקליניקה שלה לסיוט.
יש לציין שבין טיפול לטיפול לא חשתי ירידה עוצמתית בשטח השיער שטופל ובשלב מאוחר יותר הבנתי גם למה.
כשהגיע הטיפול התשיעי הכינה אותי הגב' הנכבדה כי הטיפולים עומדים להסתיים וכי נדרשים עוד חמישה טיפולים לפחות שעלותם 1500 ש"ח נוספים.
הוכתי בתדהמה הרי היא הבטיחה כי אשכח מהשיער לחלוטין ,ועכשיו מתברר לי גודל הרמאות הטיפולים נעשו בעוצמה נמוכה כדי להגיע לסיים את מכסת הטיפולים שהיא קבעה אותם ומתוך כוונה להאריך עוד טיפולים ולהכניס לכיסה עוד כסף.
לסיכום:
השיער נותר ללא שינוי בגופי גם לאחר עשרה טיפולים ,2000 ש"ח יצאו מכיסי לכיסה של הגב' הנכבדה מבלי שקויימה הבטחתה.
המלצתי למי שחושב לטפל במקום הזה ,דבר ראשון לחתום חוזה בכתב ולא לקבל הבטחות שבע"פ ממנה כי הם שוות כקליפת השום,ליהיה ברור ומודגש ויחתם על ידה לכמה אחוזי מהשיער היא מתחייבת להסיר ללא תלות בטיפולים ואם תרצו לחסוך לעצמכם עוגמת נפש עזבו אותכם מהקליניקה הזו ותעברו לקליניקה ברמה ארצית מוכרת.
נ.ב. הכי חשוב מברור מול משרד הבריאות הבג' יאנה אינה רופאה או אחות ולא הוסמכה לכך מעולם במשרד הבריאות הישראלי .
אני נכוויתי אבל אם אחרים ינצלו מנסיוני המר הרי זוהי גדולתה של שיתוף מידע במאה העשרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי זה קרה
ענבל27/06/2011דודו, איך אפשר ליצור איתך קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדודו
רונית27/06/2011אני עדיין לא התחלתי הסרת שיער אותה סיבה שאני פוחדת לא לייפול בידיי קוסמטיקאית לא מיקצועית ולא מיומנת
אני גם לא יודעת מה לעשות
אינ לא יודעת למי להאמין
מה אתה מציע לי כדי לא לייפול?
עבר נשבר לי לחפש מכונים וקוסמטיקאיות כי אני פוחדת שלא יקרה לי מצב כמו שקרה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדודו - תגובה
שי שחר27/06/2011רונית היקרה
באופן מאוד אוביקטיבי, היזהרי גם מממליצים כלשהם, יתכן ומקבלים שכר ממכונים מסוימים וכל תפקידם ליחצ"ן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחים בצורה מסודרת!
דנה05/07/2011אני חושב שמעבר להמלצות שמקבלים וצריך להיזהר ממנה אפשר ליצור כמו בארה"ב-
ארגון שמקבל תלונות כאלו ומעביר אותם הלאה בצורה מסודרת. ניתוחים פלסטיים וטיפולים קוסמטיים מעבירים היום המון אנשים ייסורים אם הם לא מקצועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)