מה עדיף הסרת שיער בשיטת 4MP או SHR?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עדיף הסרת שיער בשיטת 4MP או SHR?
    חגית
    11/01/2011

שלום,

ברצוני לדעת כמה דברים:
    1. ילדתי לפני חצי שנה ואני עדיין מניקה, האם אפשר להתחיל טיפולי הסרת שיער בשיטות הנ"ל?
    2.יש לי שחלות פוליציסטיות, האם הטיפולים הללו יצליחו?
    3.איזה שיטה עדיפה כיום 4MP או SHR?
    4. האם ישנה שיטה עדיפה יותר להסרת השיער לצמיתות?

תודה
    חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה עדיף?

רונית
    12/01/2011

ניתן להתחיל בטיפולי הסרת שיער חצי שנה לאחר לידה, לא ציינת היכן את מעוניינת בהסרת שיער, אם מניקה לא מומלץ לבצע טיפול בחזה איזור אחר אין בעיה.
    לגבי שחלות פוליציסטיות, יש לאבחן את מצב השיעור האם את מאוזנת הורמונאלית או לא
    ורק אז לבדוק האם מתאימה לטיפול.
    לגבי עדיפות השיטה, ראשית יש לבדוק את מיומנות המטפלת את רמת המיקצועיות והידע של המכון , אם מותר לי להגיד אני ממליצה בחום את 4mp היות ושם ניתן להגיע לעוצמות גבוהות אותם צריך וחובה ע"מ ליצור חימום מספיק שיהרוג את השורש ולא רק יבצע ידחה של הצמיחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עדיף?

חגית
    13/01/2011

תודה רונית על תשובתך המהירה!
    האם אפשר לדעת מה הכשרתך בתחום ההסרת שיער? האם הינך רופאת עור?
    בכל מקרה יש לי שאלה נוספת:
    מה עדיף 4MP או לייזר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך..

רונית
    17/01/2011

אני עוסקת בתחום כבר למעלה מ-15 שנה ומרצה ומדריכה בתחום. כפי שנאמר לך יש לבדוק ממה נובע שיעור היתר ומה השפעה ברמת האיזון ההורמונאלי כתוצאה משחלות פוליציסטיות. אם אינך מאוזנת הורמונאלית אזי בין אם מדובר בלייזר ובין אם 4mp הטיפול יהייה לא אפקטיבי. לגבי מה עדיף יש לבדוק את פיגמנט השיערה את גוון העור שלך את מיומנות המטפל ועוד ע,מ לתת לך תשובה יותר נכונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עדיף הסרת שיער בשיטת 4MP או SHR? - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    15/01/2011

במידה ואת סובלת משיעור יתר ושחלות פוליציסטיות יתכן וישנה הפרעה הורמונלית ואז תוצאות הטיפול לא תהיינה אופטימליות תוצאות הטיפול בשני השיטות באם מדובר בקרן אור די דומה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו