מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אני מתחיל את המחקרחיים25/01/2011
שלום לכם
אני בן 23
מרגיש לא בנוח עם כמות השיער שיש לי בגוף
הייתי רוצה להסיר את השיער מהגב, ישבן, אוזניים, והצוואר
אני שחום עם שערות ארוכות שחורות ודקות
איך אני מתחיל לברר איזה סוג של טכנולוגיה הכי מתאימה לי, ואיפה הכי נכון לעשות את זה?
אני גר בירושלים, ובנוסף אני סטודנט, ככה שמחיר הוא גם חשוב, אבל לא העיקר...
לפני שאני מוצא מכון, אני צריך לדעת איזה סוג של טכנולוגיה מתאימה, הבנתי שיש כמה סוגים של לייזרים, ויש כמה סוגים של אפילציות...
אפשר טיפה עזרה בנושא? אנגלית היא לא בעיה לגבי כתבות...
אם צריך להביא עוד מידע אני אוסיף
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אני מתחיל את המחקר - תגובה
27/01/2011שלום חיים,
לא ניתן לייעץ פרטנית בפורום הזה,רק מציעה לך לבחון את רמת הצמיחה העכשווית שלך, למשל בגב. בגילך, עדיין לא הסתיימה הצמיחה, ומה שיש, קרוב לוודאי שאינו סופי.
אם צפיפות השיער לא רבה,הייתי מציעה לך להמתין עוד מס. שנים.
באזורים האחרים שציינת,ישבן, צוואר תהנה ותוצאות.
בנוסף,שילוב של עור שחום ושיער דק,זה מעט פחות אופטימלי וכדאי מטפל/ת מנוסה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא אובייקטיבי
חיים30/01/2011איזה סוג של רופא אני יכול לבקר בשביל ייעוץ אובייקטיבי לגבי סוג המכשור שאני צריך, ובדיקות הורמונליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
יערה30/01/2011לדעתי תחשוב טוב טוב אם אתה רוצה ללכת למכון כי זה יכול לצאת מאוד יקר. יש היום מכשירים ביתיים שעושים את העבודה מצויין וכדאי לך לעשות ברור גם על התחום הזה. (אני כותבת את זה מנסיון, אני פעם הלכתי למכון ואמרו לי שזה יקח 7 טיפולים ובסוף בטיפול ה-11 נשברתי והפסקתי.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)