מאוד חשוב לי שתיכנסו ותקראו !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוד חשוב לי שתיכנסו ותקראו !!!
    גל
    10/02/2011

גם אני לפני הגיוס ישבתי וחשבתי אם כדאי לי לעשות לייזר כמה ולמה וכל שאלה אפשרית עלתה לי לראש. הבעיה הייתה המחיר, אבל העניין היה שאני בטוח שבאיזשהו שלב אעבור את הטיפול בלייזר. התגייסתי, עבדתי תוך כדי במטרה אחת, להרוויח 13000 שקלים בשביל לעבור טיפולים בלייזר. לפני כן כמובן שהגעתי לייעוץ לגבי המקומות, בדקו אותי כמו שצריך ואני לא שאלתי יותר מדי שאלות (מכון בעל שם מוכר-רופאים מטפלים בי, הרגשתי ביטחון) ואז קיבלתי את הצעת המחיר לאזורים: פרונט (חזה ובטן), גב תחתון, ישבן ומפשעות, שוקיים ויריכיים (כמו שאמרתי קודם במחיר של 13000). זה מכסה את כל האזורים שהייתי בהם שעיר, ( לא די שעיר, אלא שעיר !) הצבע עור היה בהיר והשיערות היו שחורות פלוס מינוס ותמיד תמיד התביישתי ללכת עם מכנסיים קצרים לבית ספר, בעצם לא הלכתי עם מכנסיים קצרים, אני לא רוצה להוסיף כי אני בטוח שיש כאן בנים ובנות שמכירים את התופעה. פה העניין בעצם אני רוצה שתזדהו עם ההרגשה שלי אני מדבר יותר לגברים, אני באמת לא שאלתי את עצמי אם יש בנים שעושים לייזר, או אם כדאי לעשות סקר שוק מקיף בנושא, או אם צבע העור שלי הוא טוב או לא טוב אם יש מכשירים או אין מכשירים, זה ממש לא התפקיד שלנו לעשות את זה. אני משלם סכום מכובד, אתם תשברו תראש איזה מכשיר הכי יתאים לי. אני חייב להגיד שאחרי הטיפול השני שלי השיערות ברגליים היו כ"כ מדוללות (מהמילה דילול), שבמקום שלושה חודשים בין הטיפול השני לשלישי אני חיכיתי חצי שנה כי השיער פשוט קיבל כזה דילול משמעותי שהוא פשוט הפסיק לצמוח, בעיקרון אני רכשתי טיפולים לכל אזור ל12 טיפולים והרופאה שם צחקה ואמרה לי " אתה עשית הכל בלי לחשוב " ואני הייתי מרוצה הרי אמרתי יש לי שם כ"כ הרבה שיער שמתבקש שאני אעשה 12 טיפולים, הרופאה אמרה שהטיפול הבא ( הטיפול הרביעי שלי ) יהיה עוד משהו כמו 8 חודשים ככה כדאי לי לקבוע, כי השיער כבר מפסיק לצמוח ואני מבסוט עד השמיים, לגבי האזורים האחרים הישבן והמפשעות פשוט דילול משמעותי, לגבי החזה והבטן שזה מקום שצריך קצת יותר השקעה אני בטוח שבסוף ה12 טיפולים יהיה חלק לגמרי אבל בינתיים רואים דילול ואני רק בהתחלה. ואני רוצה לסכם את זה שאתם הלקוחות אל תתמהמהו, אל תעשו סקר שוק ותוודאו שאתם מתאימים- זה התפקיד של המכוני לייזר לעשות, ואתם תרוויחו את הביטחון שמגיע לכם והחיים שלכם יקבלו תפנית, אני ממליץ בחום. מי שרוצה להשאיר הודעה או לשאול משהו אני משאיר את המייל שלי, באמת המטרה שלי היא לעזור לכם להיות יותר החלטיים, כי גם אני הייתי במקום שלכם. מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• באיזה מכון עשית את הסרת השיער

מאיר
    16/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברשת מרפאות "פרופורציה" בתל אביב.

גל
    18/02/2011

כתבתי את כל הפרטים ואת המחירים ואת האוזורים שבהם אני מטופל בהודעה הקודמת (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו