הסרת שיער בפנים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים.
    מיכל
    19/02/2011

שלום,
    לצערי, יש לי שיער עבה, שחור ובולט לעין באזור הפנים (בסנטר, מתחת ללסת ובלחיים). צבע העור שלי הוא בהיר מאד. באיזה מכשיר לייזר כדאי לי להשתמש- בסופרנו, בלייטשיר, באלכסנדריט או במכשיר אחר?
    ושאלה נוספת- האם מפעילי המכשירים השונים באמת חייבים להיות רופאים? כי באחד המכונים שהייתי בו, נעשה שימוש באלכסנדריט ומי שמפעיל אותו הוא קוסמטיקאיות.
    אשמח לקבל את תשובתכם,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים.

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים. - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    20/02/2011

מקובל שמכשירי לייזר מפעיל רופא ואולם אין חוק ברור בנושא מומלץ טיפול בלייטשיר או סופרנו ןאולם יש לדעת שבפנים לעיתים ישנה צמיחה מוגברת במהלך סידרת הטיפולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי מכשיר הaria האם יעיל לגוף?

סיגי
    21/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש צמיחה מוגברת בפנים גם ב-

ימית
    22/02/2011

אפילציה?
    או רק בטיפולי לייזר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו