הסרת שיער במפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער במפשעה
    אני
    23/02/2011

אני בבעיה. התחלתי לגלח את המפשעה - את הצדדים שלא יציץ שיער מהתחתונים. אני עושה את זה כבר זמן מה. העניין הוא שיש לי בן זוג כרגע וזה פשוט ניראה שם לא יפה... ואני מתביישת שהוא יראה ונבוכה מזה נורא ולא יודעת מה לעשות. השיער צומח נורא מהר, הכל מלא פצעונים אדומים. שעווה שם ניראה לי סיוט. מה עוד אפשר לעשות? דרך אחרת לגלח שיהיה חלק ויראה טוב יותר משתי שניות... לא אכפת לי לגלח כל יום אבל מביך אותי שרואים בברור שאני מגלחת...
    אנא - עצות :-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער במפשעה

הוספת תגובה

• אופציות

מישהי
    24/02/2011

האופציות שלך הן האופציות שאת בטח כבר מכירה: שעווה, אפילציה, מריטה עם תכשיר ביתי והסרה בלייזר. רוב הבחורות מורידות עם שעווה וזה לא כואב כמו שאת חושבת. זה כמעט אותו דבר כמו ברגליים. אם את ממש מפחדת מכאב תורידי באחד המכונים לצמיתות, אבל זה מאוד יקר. לשיקולך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער במפשעה - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    27/02/2011

מומלץ הסרת שיער בלייזר או בקרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו