הסרת שיער בגב ובכתפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בגב ובכתפיים
    ירון
    25/02/2011

שלום רב!
    אני בן 18 ו-8 חודשים ושוקל הסרת שיער בגב ובכתפיים .אני בעל גוון עור בהיר יחסית ושערות שחורות ובמקומות אלה אני שעיר מאוד. הפסקתי את תהליך ההתבגרות בסביבות גיל 15 ואת זאת אני יודע כי הייתי נתון למעקב של מרפאת גדילה. ביררתי במספר מקומות לגבי הסרת שיער ובחלקם אמרו לי שמקבלים רק מגיל 20. הייתי רוצה לדעת הם יש סכנה לצמיחת שיער חזקה יותר אם אני אתחיל את הטיפול עכשיו ומה יעילות הטיפול?

תודה,
    ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בגב ובכתפיים

הוספת תגובה

• תגובה

שניידר לייזר
    27/02/2011

בהמשך לשאלך אתה חייב להבין שהסרת שיער בשנות ההתבגרות(שבה אתה נמצא כרגע) הינה מאוד אינדיווידואלית. אין שום בעיה לקבל אותך לטיפולים ואיני מבינה מדוע דחו אותך אם כי עליך להבין שלחלוטין לא יצמחו לך שיערות עבות וחזקות אלא נהפוכו אם כבר יצמח שיער יהיה זה שיער פלומתי. הדבר החשוב ביותר שהינך צריך לדעת בשלב זה של גילך שמפאת הסיבה שהינך בגיל ההתבגרות והרוב זה השתוללות של הורמונים אין אני יכולה להבטיח לך ששיער לא יחזור בעוד מספר שנים. מה שאתה צריך לחשוב זה האם שווה לך להשאר שעיר בשלב זה של חייך או לשלם בשביל להיות חלק לפחות לקופה מסויימת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בגב ובכתפיים - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    27/02/2011

בדכ באזור גב עליון וקו הכתפיים בחלק מהמיקרים התוצאות פחות טובות ותיתכן גם צמיחה מוגברת של שיער ללא התיחסות לגיל ברור שאם עדיין לא סימת את ההתבגרות התוצאות תהיינה פחות טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו