מכשיר 4MP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר 4MP
    שי
    06/04/2011

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהי או מישהו ניסה את המכשיר להסרת שער 4MP מה התוצאות ואם כדיי לרכוש את המכשיר חג שמח לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר 4MP

הוספת תגובה

• עצה טובה

דנה
    07/04/2011

בתוך אחת שלמדה על בשרה (מבלי להשמיץ אף חברה כמובן) - אני ממליצה לך לעשות סקר מקיף. לא כל מה שנוצץ זהב. גם אני נפלתי לפני שנתיים עם חברה שפרסמה ברדיו ובטלויזיה ללא הפסקה והיום אתה כבר לא שומע עליהם. אם תחשוב קדימה זה רק יהיה לטובתך. חשוב גם לבדוק עלויות של תיקונים, אחריות ופולסים (גודל ומהירות). יש המון שחקנים בשוק הזה ולכן חשוב להיות חכם... אני מציעה לך להרים טלפון ולקבוע פגישות עם כולם. השחקנים הגדולים היו זה 4MP , SHR ומד-אופ. בנוסף יש לך עוד מעמד ביניים עם מכונות כמו קריסטל וג'יגי.
    בקיצור, תלמד מאחרים. תתיעץ ואל תמהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה חמה

מאיה
    10/04/2011

לכי על משהו מוכר עם אבא ואמא כמו שאומרים, לומניס, אלמה, קנדלה...
    תבררי טוב מה זה ה4mp הזה, מי היצרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו