שאלה קצת מוזרה אבל כנסו ובבקשה תענו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קצת מוזרה אבל כנסו ובבקשה תענו
    בן 17
    07/04/2011

למלא בנים שאני רואה יש תחת כזה די חלק כזה ויפה בלי שיערות ממש כמעט לכולם לכל מי שאני רואה בגילי, ולי כן יש כזה לא הרבה מאוד אבל יש די הרבה.

רציתי לשאול אני לא יודע מי לשאול, יכול להיות שהם מגלחים אותו? או שזה כככה בדר"כ חלק לכולם ואני נדפקתי?

ואם אפשר לגלח את שלי באיזה דרך צורה... מפריע לי כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

קרין
    10/04/2011

היי, זה עניין גנטי. לא שמעתי על אף אחד שמגלח בישבן. לדעתי ממש ממש לא כדאי לך לגלח כי השיער יצמח קשה יותר. אתה יכול להוריד בשעווה או להוריד לצמיתות באיזה מכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת אצל מי ראית אבל

דינה
    12/04/2011

אני לא יודעת אצל מי ראית ישבן חלק אולי בסרטים.
    אבל לבעלי יש ישבן עם שערות ונראה לי די נורמלי (והוא לא נחשב לשעיר). חוץ מזה שכל הזמן הוא עם תחתונים או מכנסים אז מי רואה?
    ורק לידיעתך, אם מתחילים להוריד (לא משנה באיזה סוג של טיפול/מכשיר) אז אי אפשר להפסיק כי אח"כ זה יראה גרוע יותר (מניסיון של הורדת שערות מחלקי גוף אחרים)
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבן 17!

דניאל
    13/04/2011

לא יודעת למה סתם מנסים להלחיץ אותך כאן, זה ממש נורמלי להסיר שיער.. אל תדאג, כולם עושים את זה בימינו גם בנות וגם בנים :)
    אז לא נורא שאתה טיפונת שעיר שם.. פשוט באמת עדיף שלא תגלח כי זה כן גורם ליותר מדי צמיחה, אבל אם למשל תעשה את זה כמו שצריך בצורה מסודרת עם מכשיר להסרת שיער, לא אמורה להיות בעיה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו