הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    אני
    06/05/2011

היי,
    עכשיו נכנס לשוק מכשירי הלייזר הביתיים. רציתי לדעת עד כמה הם באמת יעילים, האם באמת לאחר מספר טיפולים ניתן לראות הבדל משמעותי בצמיחה?
    כל החומר באינטרנט שקראתי עד כה בנושא כתוב שצריך לקחת בחשבון את חולשת המכשירים אבל האם באמת הם מביאים ל89% ירידה בצמיחת השיער כמו שהחברה טוענת?
    יש לי שיערות שחורות ועור יחסית בהיר כמה הטיפולים האלו יהיו יעילים לי, אם בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

סופי ברנר
    07/05/2011

זו לא הפעם הראשונה שיצרני מכשירים להסרות שיער יצאו בהצהרות שהשיער נגמר תוך 3 טיפולים, תוך 6 טיפולים נקבו באחוזים כאלו ואחרים . לצערי לא נולד או הומצא המכשיר שיכול לתת ולהתחייב על תוצאה הנמדדת באחוזים ומתאימה למגוון האזורים השונים שלנו, ללא קשר אם מדובר על גברים או נשים המציאות היא הרבה יותר מורכבת ,במקרים מסוימים באמת אחרי 5-6 טיפולים לא צומח יותר שיער ובמקרים אחרים גם אחרי 20 טיפולים השיער ממשיך לצמוח
    הסרת שיער הוא עסק מאוד מסובך, יש המון קריטריונים שמשפיעים על תוצאת הטיפול
    מכשירי לייזר להסרת שיער ואפילו מכשירי אינפרא אדום לא יכולים לצאת בשום הצהרה גורפת אז להאמין להצהרות כי מכשיר ביתי אחרי 4 טיפולים יסיים 89% מהשיער זה די אבסורד!!! השיטה של המכשיר היא ELOS – אינפרא אדום לכל דבר, רק הרבה פחות מרוכז, לכן סיכוי שיטפל בשיער לכל החיים הוא אפסי. יכול להיות שאחרי 10 שנים של שימוש במכשיר השיער יצמח פחות, אבל בהחלט לא יעלם.
    ומצד שני למה להשקיע ככ הרבה כסף ... אם תמשיכי להוריד שערות בשעווה עוד 10 20 שנה לא יגדל יותר שיער בחלק מהאזורים ...
    הסרת שיער בלייזר תאפשר לך מיד בתחילת הטיפולים להפסיק לחשוב ולהתעסק בשיער שלך ולאחר ממוצע של 8- 12 טיפולים להפסיק להתעסק בהורדת שיער מהאזורים שטופלת בהם.
    הסרת שיער בלייזר פשוט קצרה יותר גם בכמות הטיפולים שתבצעי וגם בזמן סביר שיאפשר לך להנות שנים ארוכות ללא התעסקות בשיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו