דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!
    חילווה
    13/05/2011

שלום אני רוצה לשאול בקשר לאבקת ההבהרה , ניסיתי את זה בבית חם חמצן 6%, אך זה הבהיר לי גם את הגוף כלומר חלק מהיד שלי בצבע שהיה והחלק השני (אחרי השימוש באבקה) הפך לבהיר יותר!!! האם זה נשאר ככה? מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!

הוספת תגובה

• דחוף!! - תגובה

סופי ברנר
    17/05/2011

לא ברור לי באיזה אבקת הבהרה השתמשת שזה הצליח להבהיר את העור???? בדרך כלל אין שום חומר הבהרה שמסוגל להשפיע על פיגמנטציה של העור שלנו. וגם אם את רואה משהו כרגע זה יעלם תוך זמן קצר מאוד.

כי אם היה חומר הבהרה שמסוגל לעשות את מה שאת מתארת היינו מצליחים לטפל בכל הסובלים מעודף פיגמנטציה כהה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מתבלבלת

ליאל
    24/05/2011

אני גם משתמשת בשיטה הזו ואני מבהירה את השיער גם אני חשבתי כמוך שזה מבהיר את הגוף אבל לא . את רגילה שיש שיער שחור על הגוף וככה הגוף מקבל צבע כהה יותר וכשאת עושה שעווה או מבהירה את השיער הגוף מראה את הצבע האמיתי בלי השיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו