באיזה מכשיר מומלץ לי להסיר שיער ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באיזה מכשיר מומלץ לי להסיר שיער ?
    ליאל
    15/05/2011

אני ילדה בת 16 שרוצה להתחיל בטיפולים להסרת שיער .
    המקומות שממש מפריעים לי ואני לא מרגישה בנוח זה בטן , גב ומפשעות.
    עם הרגלים הידיים ובית השחי אני יכולה להתמודד ולהסיר אותם בעזרת שעווה וגילוח..
    ממש מפריע לי הבטן והגב.. במיוחד שהקיץ קרב.. אני מתביישת ללכת לקוסמטיקאית שתעשה לי שעווה שם ובבית אני יכולה לקנות שעווה קרה ולעשות אבל הבעיה היא שזה לא מסיר הכל זה נשאר בחלקים.. לכן רציתי לעשות טיפולים בלייזר..
    אני לא כלכך יודעת מה ההבדלים בין לייזר או אינפרה אדום תמליצו לי לאיזה מכשיר אני יעשה .. תודה :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• באיזה מכשיר מומלץ לי להסיר שיער ? - תגובה

סופי ברנר
    17/05/2011

כאשר את מחליטה באיזו שיטה לבחור, חשוב שתדעי ש-2 השיטות גם לייזר וגם IPL בסופו של דבר מייבשות את זקיק השיערה, העיניין הוא שבלייזר הטיפול הרבה יותר מהיר ויעיל עקב העוצמות שלו. במיוחד בגיל כמו שלך, הדבר הוא קריטי, כי את עדיין לא מאוזנת הורמונלית קיימים בגופך המון זקיקים רדומים שבמצבים כאלו ואחרים יכולים להתחיל צמיחה חדשה, לכן חשוב שהטיפול שעברי שיהיה עוצמתי וחזק ויהיה מסוגל לגרום להמתת כל הזקיקים הפעילים. כמו כן חשוב שבמכון שתבחרי בו יהיו מגוון של מכשירי לייזר אשר יתאימו לתווך רחב ביותר של סוגי שיער וצבע העור.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו