Me מכשיר ביתי שנמכר בסופרפארם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Me מכשיר ביתי שנמכר בסופרפארם
    שילה
    18/05/2011

שלום לנכבדות הפורום!
    מה דעתכן על המכשיר האם יש למישהי נסיון איתו אני ממש רוצה לרכוש אותו וזאת מיכיוון שאני מתגוררת בפרפריה,המכשיר מיועד לביתי בת 17 שעברה כמה טיפולים אצל כל מיני קוסמטיקאיות שדי שדדו אותי ותוצאות אין ומאוד מסובך להגיע לכל המכונים והקוסמטיקאיות מבחינה לוגיסטית
    אשמח לתגובות ממני שניסתה את המכשיר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• Me מכשיר ביתי שנמכר בסופרפארם - תגובה

סופי ברנר
    19/05/2011

לדליה שלום,

הטכנולוגיה שמיושמת במכשיר ME היא אותה טכנולוגיה שקיימת במכשירים ל אותן קוסמטיקאיות אצלן טופלה ביתך, בת ה-17, רק בעוצמות נמוכות בהרבה. כך שמיותר לציין שסבי להניח שתוצאות הרבה לא תראי מהמכשיר, יכול להיות שלאחר עשור של שימוש במכשיר ביתך תראה הטבה כלשהי.

הפתרון הנכון הוא לפנות לאחת הרשתות הגדולות של טיפולי הסרת שיער בלייזר! והדגש הוא על לייזר! הטיפולים במקרה כזה יהיו פעם בחודשיים ולפעמים לעיתים עוד יותר רחוקות, וכך שפחות יקשה עליך במידה ואת לא גרה באזור בו יש סניפים של רשתות להסרת שיער.

חשוב שתקחי בחשבון שגיל של ביתך הוא גיל בו הבנותץ עדיין לא מאוזנות מבחינה הורמונלית, לכן במיוחד בגילאים כאלו צריך טיפול במכשירים עוצמתיים, לא טיפול ב-IPL או מכשירים ביתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שילה
    19/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו