מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב..:]99901/01/2008
אני שעירה ויש לי שיעור בישבן ובחזה,בחזה הוא פלומתי ובישבן לא כל כך.
אני מאד רוצה להוריד ולא יודעת איפה יותר כדאי לי בחזה או בישבן? .(בשעווה כמובן)
ואני רוצה עוד שנתיים להתחיל לייזר ואפליציה(כי עכשיו אני קטנה מדי),ולא יודעת אם כדאי לי להוריד עכשיו בשעווה כי עוד שנתיים השיער יהיה קשה יותר להורדה. אנא שתפי אותי בעזרתך
תודהההה!.... ואודה לך מאד עם תעני לי כמה שיותר מהר .............:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלוש
02/01/2008שלום גלוש
בת כמה את?
בפלומה אני ממליצה לך לא לגעת ! לכולם יש פלומה על הגוף.
בישבן בגיל צעיר גם לא כדאי להתחיל,לאן את רצה,מה בוער?
ס ב ל נ ו ת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלי..!
99902/01/2008אני בת 16 וזה נורא מפריע לי.....יש נזק עם אני אתחיל בשעווה?
ורואים את הפלומה הזאת!זה קצת אבל זה שחור2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלוש
03/01/2008הי גלוש
אני לא יודעת על נזקים משעווה,בהנחה שתעבדי נכון.
עדיין לא הייתי ממליצה לך להתחיל כבר בגיל זה אם השיער פלומתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגליי =]
99903/01/2008תודה!..אבל לא התכוונתי נזקים במובן הזה....
התכוונתי אם יכול להיות שהשיעור יגבר?או שיגדל במקומות אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
טל08/01/2008לגבי החזה.. אני ממש ממליצה לך לעשות אפילציה, יש סיכוי שזה יכאב קצת אבל זה משתלם, אני עשיתי ולא מתחרטת, להוריד את זה בשעווה זה סיפור ואישית לא ממליצה
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, טל, וסליחה שאני מתפרצת, אבל
הילה09/01/2008אפילציה כואבת מעט? התחלתי טיפול אפילציה באיזור הידיים והרגליים אצל מטפלת עדינה, מקצועית ומיומנת מאין כמוה, והכאב ממש בלתי נסבל. אני בחורה בעלת סף סבל גבוה, ומעולם לא פחדתי ממחטים, זריקות וטיפולים כואבים, אבל האפילציה הזו ממש כואבת לי. אני מבקשת בהזדמנות זו את המלצת הקוראים שמנוסים בטיפול אפילציה לאיזשהו דבר שמפחית את הכאב (המטפלת שלי אמרה שהיא לא ממליצה על משחת "אמלה", אבל אולי יש תרופה משככת כאבים שאפשר לקנות ללא מרשם רופא ועוזרת במקצת (כל הקלה בעוצמת הכאב תתקבל בברכה). בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה טל או מי שזו לא תהיה
מירב12/01/2008לא ברור לי למה המטפלת שלך לא המליצה על אמלה אני עוסקת בהסרת שיער באפילציה כבר 12 שנה ועשיתי המון רגליים ידיים גב תחתון בטן מפשעות ומה לא וכולן השתמשו מאמלה אין בעייה רק את צריכה לוודא קודם שאל לא רגישה לפוליםבדרך כלל ממוצא עירקי בכל אופן אם תרצי שאסביר לך איך למרוח תכתבי לי ידיים רגליים זה מרדים פיקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב, תודה רבה על ההתייחסות. המטפלת
הילה13/01/2008שלי אמרה שהיא לא ממליצה על אמלה כי זה מסורבל, מלכלך, יקר, מסובך לשימוש (משהו עם ניילון נצמד, יכול להיות?) וכן לדבריה, ברגע שהשפעת המשחה מתפוגגת, הכאב פתאום נהיה חריף וזה מקשה על הטיפול (יש לי ה-מ-ו-ן שיערות, אמנם די דקות ויחסית בהירות, אבל גם די ארוכות ובולטות לנוכח גוון עורי החיוור למדי. לכן, אנחנו עושות טיפולים של חצי שעה במקום של עשר דקות כנהוג. אני פשוט מעוניינת להיפטר כבר מכל השיער כי נמאס לי). אודה לך אם תתני לי טיפים הקשורים לשימוש במשחה (אני לא עיראקית, ואני אוכלת פול בלי שום בעיה מיוחדת), משך זמן ההשפעה שלה, וכן אם ניתן למרוח אותה גם על מקומות רגישים כגון החזה והגב).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
מירב13/01/2008היי הילה
גם אני התכוונתי לאפילציה במחט חשמלית לכל איזור שעושים באפילציה יש זמן מסוים שמותר לעשות ככה שאת צריכה להגיד לי באיזה איזורים את עושה ובקשר להרדמה אותו דבר שפם לדוגמא שמים אמלה כחצי שעה לפני וצריך לכסות את האיזור עם ניילון לא נצמד בשום אופן כי ניילון נצמד סופג את הנוזלים של האמלה אליו חוץ מזה שהאמלה על העור מתחממת כשמכסים וזה לא בריא כשזה בא במגע עם ניילון נצמד אותו הדבר לגבי איזורים אחרים רק שבגב בטן רגליים שמים אמלה כשעתיים קודם מכסים הייטב עם ניילון רגיל וזה ירדם לך מצוין על הניילון הרגיל אפשר לשים ניילון נצמד וזה לא מסורבל ברגע שתעשי את זה את תראי וגם לא תסבלי אם יש לך עוד שאלות בשמחה בהצלחה ביי מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה היי
מירב14/01/2008שכחתי לציין שאמלה זה לא יקר אם קונים את זה דרך הכללית ויש גם עכשיו משחה חדשה שנקראת דוקאין וזה אותו דבר כמו אמלה ואפילו יותר זול איזה 14 שח דרך קופת חולים כללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית לך מירב. עוד שאלה קטנה,
הילה14/01/2008מה זאת אומרת לשים סתם ניילון פשוט על המשחה? שקית ניילון כמו זו שמשמשת למשל לפחי אשפה? אין לי מושג בדברים האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה כן, עוד משהו ששכחתי לציין:
הילה13/01/2008התכוונתי בדבריי לאפילציה באמצעות מחט ואלקטרוליזה חשמלית (השיטה הישנה והטובה, שהיא היחידה שמועילה לשיערות הדקות והדי בהירות שלי), ולא לאפילציה באמצעות מכשירים כגון קריסטל וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה בפנים
שרון30/07/2008הבנתי שיש לך ניסיון של 12 שנה האם מדובר גם באזור הפנים ואם כן באיזה עיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלוש
09/01/2008הי
קשה לנבא אך ברוב המקרים, לא ידועה התפשטות משעווה.
אפילציה זאת גם אופציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)