מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער ב-SHRיגאל25/05/2011
אני גבר בגיל 22 ואני מעוניין לעבור טיפולי הסרת שיער בעיקר באיזורי המפשעה והישבן ואולי גם דילול באיזורי הגוף והרגליים.
גוון העור שלי הוא בהיר וגוון השערה הוא שחור עד חום כהה/בהיר.
בתחילה התעניינתי בשיטת הלייזר ופניתי למכונים הגדולים לנאטורפיל ולאמריקן לייזר. בנאטרופיל אמרו שהכל בסדר ושאני טוב לטיפול והציעו לי ישר עסקה, באמריקן לייזר אמרו לי שגוון השערה לא מתאים באיזורים הרצויים (מפשעה + ישבן) אלא רק בגוף (שם השערה יותר שחורה).
הדעות החלוקות הללו גרמו לי לוותר לזמן מה על התהליך.
אולם כעת שמעתי על שיטה חדשה, שיטת ה-SHR, אשר כביכול מתאימה לכל סוגי השיער וסוגי העור. ניסיתי למצוא דיעות אובייקטיביות על השיטה באינטרנט אבל אני לא מצליח.
האם אוכל לקבל מידע אובייקטיבי על השיטה והמלצה האם היא מתאימה לי או לפחות סדרי גודל ואחוזי הצלחה? ואם כן אז איפה כדאי לעשות? במכון גדול או מכון קטן ופרטי?
אשמח מאוד לתגובה בבקשה.
תודה רבה על העזרה.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער ב-SHR - תגובה
שי שחר26/05/2011שלום יגאל
איני מעונין להמליץ על מכשיר כזה או אחר אולם במידה ולייזר אינו מתאים, ייתכן מאוד וקרן אור/IPL תוכל להשיג תוצאה כאשר השיער הוא כהה אך לא מספיק שחור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליגאל בקשר למכשיר הSHR. תשובה.. - תגובה
שי שחר28/05/2011גל
התשובה שלך איננה מקובלת,מגמתית ואיננה מקצועית.
למכונים קטנים ולטיפולי IPL יתרונות משלהם, וכמו שכתבתי ליגאל, IPL בנוי לטפל בשיער שלליזר יש בעיה לטפל בו,כגון:שיער פלומתי,שיער כהה אך לא מאוד שחור, עור כהה.
מעבר למיכשור, המכונים הקטנים ברובם מעניקים יחס אישי ומעקב הרבה יותר צמוד למטופל,מאשר המכונים הגדולים.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי שחר
סיוון28/05/2011התשובה שלו לא אמורה להיות מקצועית - הוא גולש כאן בפורום והוא כותב מנסיונו האישי! זה לא נקרא מגמתי אלא סובייקטיבי!
הוא לא מתחזה להיות איש מקצוע אז אין שום בעיה, וחוץ מזה, כולם רוצים לקבל המלצות אחד מהשני, ולא רק תשובות "מקצועיות" - שגם הן הרבה פעמים מגמתיות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי שחר - תגובה
שי שחר29/05/2011היי סיון
התשובה הייתה מגמתית מכיון שהוא קובע עובדות שגויות באופן חד משמעי ומטעה את הקוראים.
אני דווקא הגעתי אל הפורום כדי לאזן את התשובות המקצועיות שאת חושבת שמידי פעם הינן מגמתיות וכדי לפרוש בפני הקוראים את כל התמונה ולא רק חלק ממנה, ולראיה את יותר ממוזמנת לעיין בתשובותי כאן באתר .
בברכת שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער ב-SHR - תגובה
סופי ברנר29/05/2011שלום יגאל,
1. חשוב לי להעיר את תשומת ליבך לכך שבאמריקן לייזר הטיפול לא מבוצע עם מכשירי לייזר, אלא עם מכשירים העובדים בשיטת IPL.
2. בלי לראות אותך קשה מאוד להגיד האם אתה מתאים לטיפול או לא. על פניו לפי התאור שלך, אתה אמור להיות המועמד האידיאלי לביצוע הטיפפולים, אבל שוב צריך לאבחן את השיער בפגישת יעוץ.
3. היום ישנם לייזרים ביניהם גם בשיטת SHR, אבל גם בשיטות אחרות שיכולים לבצע טיפולים בשיער שהוא בהיר יותר, הכרחי שיהיה בו פיגמנט אבל לא חייב שחור. אם שיערך הם ג'ינג'יות אזי אתה לא מתאים לטיפול, וגם צריך לבצע בדיקה של צבע בשורש השיערה ע"מ לקבל החלטה.
4. לגבי שיטת SHR, מטה תמצא הסבר מפורט לגביה.
בשיטת SHR קרן הלייזר משדרת פולסים מהירים ורצופים, חודרת בהדרגה דרך שכבת העור העליונה (רקמת האפידרמיס) ומחממת באופן מבוקר והדרגתי את שכבת העור התחתונה (רקמת הדרמיס). תהליך החימום המבוקר הורס את זקיק השערה, מבלי לפגוע בשכבת העור העליונה).
במילים אחרות: מדובר בשיטה שבה על ידי תנועות עיסוי העור מחממים את שכבתו התחתונה באופן אחיד והחום הורס את זקיקי השיער.
יתרונה של השיטה הזו הוא בבטיחותה המקסימאלית (ללא כוויות), ללא תחושת כאב כמעט בכלל, ומעל לכל בהתאמתה לעור שזוף. בשל מהירות הפולסים זמן הטיפול קצר יותר לעומת כל מכשיר אחר הקיים כיום בתחום.
השיטה השנייה במכשיר הסופראנו, הקרויה HR היא למעשה טכנולוגיה מוכרת של פולסים בודדים ומקבילה למכשיר הלייטשיר. היא מתאימה לכל סוגי השיער ולכל גווני העור, ואינה מתאימה לעור שזוף.
יתרונות המכשיר- טכנולוגיית SHR בשילוב הטכניקה הייחודית 'בתנועה' IN-Motion, מבטיחות חוויה בטוחה, מהירה וללא כאב. שיטת IN-Motion מייצגת פריצת דרך טכנולוגית ובאמצעותה ניתן לחמם את שכבות העור השונות באופן הדרגתי עד לטמפרטורה הטיפולית הדרושה, תוך שמירה מרבית על שכבת האפידרמיס על מנת להפחית תופעות לוואי וכאב. בנוסף שילוב של טכנולוגיית SHR עם טכניקת 'בתנועה' פותרת את הבעיה השכיחה של פסיחה על אזורים בעת הטיפול. כיסוי אזורים מלא משמעותו גוף חלק ונטול שיער- ללא הכאב. ניתן לעבוד על כל סוגי השיער לרבות שיער דק. יש לזכור כי אי אפשר לטפל ב שיער שצבעו בהיר מהעור (חסר גוון, לבן ג'ינג'י).
בנוסף, טכנולוגית SHR מאפשרת טיפול בעור שזוף, בשונה מכל מכשיר אחר הקיים בעולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)