רציתי לשאול שאלה ואני ממש מתלבט ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לשאול שאלה ואני ממש מתלבט ...
    גל
    28/05/2011

מעבר לטיפולי הלייזר שאני מבצע יש איזורים בגוף שלי שאני לא יכול לגעת בהם בלייזר מהחשש שתהיה צמיחה מוגברת. לדוגמא האזור של הכתפיים ואזור הגב העליון. יש לי שם שיערות ממש פלומתיות, אבל ממש מפריעות לי !! (בעבר אמרו לי כבר, אל תיגע בשיערות האלו- לא מקובל עליי המשפט הזה ...) לייזר יכול לגרום לצמיחה מוגברת וגם קרן אור, לכן האופציות הן או אפילציה או סלקטיף פרו, הבעיות הן שהמכשירים האלו עובדים סלקטיבית שיערה שיערה ולכן זה לא אפשרי לבצע טיפול באזורים בינוניים אלו מהסיבה הפשוטה שהמחיר לרבע שעה בממוצע עולה כ- 80 שקלים. ניסיתי סלקטיף פרו אבל אחרי הטיפול הראשון (טיפול של שעתיים!! שעלה לי 800 שקלים!!! ובטיפול הזה של השעתיים הספקנו לעבוד רק על 2 הכתפיים וגם שם היו קצת פספוסים בכמה שיערות), אז השאלה שלי היא האם יש איזשהו מכשיר בעולם המתקדם הזה שיכול להוריד שיערות פלומתיות חוץ מסלקטיף פרו או אפילציה כדי שאני אוכל להיות חלק בכתפיים ובגב הפלומתיים שלי ? תודה לעונים !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רציתי לשאול שאלה ואני ממש מתלבט ... - תגובה

שי שחר
    28/05/2011

גל יקר

הטיפול בסלקטיף פרו מעניק תוצאות יפות של דילול באיזורים קטנים לאחר מספר טיפולים. כרגע נמצאת בפיתוח ידית רחבה יותר שמיועדת לאיזורים גדולים,כמו כל הכתפיים,או הגב,
    זה יקח עוד קצת זמן עד שהידית הזו תעבור גם ניסויים קליניים לבחינת התוצאות שהיא מביאה .אני מציע שתמשיך לעקוב אחר הנושא.
    אם בכל זאת תרצה להמשיך כרגע בטיפולי הסלקטיף,אני מציע שתחלק את הטיפול כך שכל פגישה תהיה לא ארוכה(מכס.חצי שעה) ותכלול איזור קטן וספציפי בכתפיים. כך עשיתי עם מספר מטופלים שהיו לי:פגישה אחת לצד ימין של הכתף, פגישה נוספת לצד שמאל וכדומה.
    אגב, לא ציינת בן כמה אתה, אנא השב לי על כך, אולי תשובתי עשויה לקבל תפנית.
    תודה
    שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר להצעה שלך שי שחר. המשך ...

גל
    28/05/2011

זה לא משנה לי הזמן או הסיבולת, הצעת שאולי אני אעשה טיפול של חצי שעה כל פעם אזור קטן, העניין הוא שבחצי שעה הקוסמטיקאית לא מספיקה כלום!! כמו שכתבתי ניסיתי טיפול של שעתיים ובהם הקוסמטיקאית הצליחה בקושי לסיים כתף וחצי, העניין הוא שהטיפול ממש ממש יקר. ואין לי עכשיו לשלם 10 אלף שקל לכתפיים בזמן שאני יכול בסכום המאוד נכבד הזה לעשות לייזר כמעט בכל האזורים בגוף, באמת אני לא רואה את עצמי מבזבז 10 אלף שקל בשביל שאיזה קוסמטיקאית שקנתה מכשיר ב2000 שקלים תגזול ממני 400 שקל (ועוד אחרי הנחה) לטיפול של שעה, פשוט חוצפה וזה אפילו מקומם אותי. אגב אני בן 21 ואני מודע לכך שזה שיער בעייתי כי אלו הם איזורים הורמונליים ואף אחד לא יכול להבטיח שהשיער עוד יחזור לצמוח, לכן בינתיים הפיתרון היחיד הוא שעווה, אתה חושב שזה בסדר אם אני אעשה שעווה בכתפיים ובגב אפילו שהשיער שלי שם הוא ממש דק ופלומתי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר להצעה שלך שי שחר. המשך ... - תגובה

שי שחר
    28/05/2011

היי גל
    אני חושב,שראשית, רצוי להתייחס לכל בעל מקצוע שמטפל בך,בקצת יותר כבוד ולא להתבטא כפי שאתה התבטאת בזילזול על המחיר שהיא גובה ועל ההספק שלה.אף אחד לא הכריח אותך ללכת לעשות אצלה טיפול.
    בתשובתי הקודמת אלייך, הצעתי רק אופציה אחת.
    האופציה השניה היא להמתין עד שייצא סלקטיף רחב ואז גם הטיפול ייקח מעט מאוד זמן ויעלה הרבה פחות כסף, או לעשות שעווה.
    ממה שראיתי אצל מטופלים שלי בעלי שיער פלומתי, לא גדל להם יותר שיער לאחר שעווה, אבל אני חייב להסתייג ולהזהיר מראש שיש סיכוי שיקרה דבר כזה.(כי לכל אחד גיל וגנטיקה שונים).
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו