טיפול בלייזר בעוצמה נמוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בלייזר בעוצמה נמוכה
    אילן
    28/05/2011

שלום רב,
    ביצעתי עד היום 3 טיפולים להסרת שיער באיזור ב=החזה.
    לפני יומיים (טיפול שלישי) איחרתי מעט למריחת המשחה ויצא שנכנסתי לטיפול אחרי 20 דקות עם המשחה. (בדיעבד הייתי צריך לסרב לטיפול אלא אם אהיה שעה עם המשחה). לאור העובדה שכנראה המשחה כמעט ולא השפיעה סבלתי מכאב ולכן המכשיר היה בעוצמה זהה לטיפול השני. היום (שבת) אני רואה בביורו כי הטיפול היה "חלש" ונראה כאילו סתם גילחתי את האיזור. (טיפולים קודמים ראיתי את המקום אדום,נפוח ושערות שרופות) וזה אמנם לא מראה יפה אבל כנראה שחלק מן נטיפול.
    הטיפול האחרון היה כאילו לא יתרום כלום. (מרגיש כאילו "בזבזתי" טיפול וגם זמן יקר כי עכשיו עוד פעם לחכות 3 חודשים). שאלתי - האם אני יכול לבצע טיפול נוסף במיידית בכל האיזור? האם יש לי טעם להתווכח עם החברה ולא לחכות 3 חודשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאילן. גם לי זה קרה לפני פחות מחודש

גל
    28/05/2011

גם באיזור החזה, הגעתי רבע שעה לפני טיפול ותכננתי להגיע שעה וחצי לפני. האשם היחיד היה כמובן אני. להאשים את המכון? בטח שזה לא הפיתרון, סבלתי מכאבים ברמה אחרת, אבל מה נגיד ומה נאמר? לומדים מטעויות, בטח המכון לא יקח סיכון ובטח גם לא אתה. עדיף לבזבז טיפול אחד (יש לך עוד 9 טיפולים אין לך מה למהר!) מאשר לקחת סיכון ולקבל כוויה בחזה. בדיעבד לא היית צריך לסרב כי בטח המכון לא סובב סביבך ויש עוד מטופלים, לכן אם לא הספקת למרוח ולבוא בזמן- זאת בעיה שלך ורק שלך, ככה אני אמרתי על עצמי וצעקתי שם מכאבים. אין מה לעשות זה יצמח מחדש ותפצה בטיפול הבא שתבוא בזמן, אפילו שעתיים לפני !! ותבקש ממנה להעלות את העוצמה. כמו שאמרתי לפני אל תיקח סיכון ותבקש שיעברו לך שוב על האזור, לקוחות כבר קיבלו פעם כוויה. בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בלייזר בעוצמה נמוכה - תגובה

שי שחר
    28/05/2011

היי אילן
    האם לאחר הטיפול השני ראית תגובה טובה לטיפול?דהיינו, האם צמח שיער ונשר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בלייזר בעוצמה נמוכה

אילן
    29/05/2011

שי שלום,
    אכן בטיפול השני שערות נשרו. גםלאחר הטיפול (יום יומיים) שערות שנשארו ירדו אפילו בנגיעה קטנה. עכשיו (כמעט שלושה ימים) זה ממש נראה כמו זיפים. שוחחתי עם המכון היום והיא המליצה שנחכה שבועיים שלושה ואם לא תהיה נשירה נבצע שוב טיפול.
    לדעתי והרגשתי הטיפול ממש לא עזר. האם יש סכנה בטיפול חוזר אפילו לאחר שבוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בלייזר בעוצמה נמוכה - תגובה

שי שחר
    30/05/2011

היי אילן
    רצוי לחכות קצת כפי שהמליצו לך במכון, כדי שיוכלו לתת מצד אחד ,הזדמנות לשיער נוסף לבצבץ ומצד שני, אכן לבדוק אם לא נשר מה שיצא.
    בד"כ לוקח לשיער זמן לנשור.
    לדעתי לא רצוי לעשות טיפול עוצמתי לאחר שבוע, לא כי זה מסוכן, אלא כי לדעתי זה אינו יעיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו