הסרת שיער אצל קוסמטיקאית לא מוכרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער אצל קוסמטיקאית לא מוכרת
    דנה
    30/05/2011

אם אני מצאתי קוסמטיקאית שעושה שעווה בזול- אבל אני לא מכירה אף אחת שעשתה אצלה, האם עליי לחשוש מללכת אליה? איזה סכנות יש?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדעתי אין סכנות

יעלה
    30/05/2011

הלכתי לקוסמטיקאיות שלא המליצו לי עליהן ואני לא מוצאת סיבה לא לעשות את זה. הרי הסרת שיער בשעווה זה לא מדע - מוכרים שעווה להסרת שיער בסופר כדי להוריד בבית.

רק תשימי לב שנקי אצלה, שזה תמיד כדאי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער אצל קוסמטיקאית לא מוכרת - תגובה

שי שחר
    30/05/2011

היי דנה
    ראשית,רצוי מאוד שיהיה לה רישיון של משרד העבודה לעסוק בקוסמטיקה ושהקליניקה תהיה נקיה ומסודרת .

בידקי איתה באיזה סוג שעווה היא משתמשת:מקצועית או שעוות סוכר שהיא מבשלת בבית

קוסמטיקאיות מסוימות נוהגות עד היום למחזר שעוות. הן עובדות עם מחמם שיש בו מסננת ואת מה שתלשו מהלקוח, מכניסות בחזרה למכשיר. נכון,זה נשמע הזוי ונורא אך מדיווחים של לקוחות, שמעתי שזה עדיין קיים. כמובן שאם היא עובדת בשיטה כזו,תתרחקי משם.

בנוסף, שעווה מורחים בכיוון הצמיחה ותולשים בניגוד לכיוון הצמיחה.גם בעת המריחה וגם בעת המשיכה יש למתוח היטב את האיזור המטופל. אם היא אינה עובדת בצורה כזו,סימן שאיננה מקצועית.
    אולי בעצם יהיה הכי פשוט ללכת לטפל אצל מישהי מוכרת? לעיתים קרובות הזול עולה אח"כ ביוקר.
    אז שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו