מבולבל לגמרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבל לגמרי
    עודד
    03/06/2011

אני בן 36, לאחר ששמתי לב שמתחיל לי שיער שיבה בחזה החלטתי שהגיע הזמן להסיר שיער כי זה עכשיו או לעולם לא, אני רוצה להסיר מהגב, עורף, כתפיים, חזה, בטן וצוואר.
    לאחר בדיקה ופגישות שערכתי החלטתי שזה יהיה או פורפורציה או care, העיניין הוא שאני לא מצליח להחליט ולא מצליח לקבל תשובות שיניחו את דעתי מהיועצות בשתי המרפאות (למרות ששתיהן היו מאד נחמדות).
    בפורפורציה יש אתה light sheer וב care את Soprano SHR, היועצת מפורפורציה לא כל כך הכירה את שיטת SHR (לא מקצועי בעיניי) ואמרה שלדעתה זה אינפרה אדום בעוד שאני הבנתי זה לייזר, האם ה- Soprano שהוא פחות אגרסיבי מה Light Sheer יביא גם לתוצאות פחות טובות? האם לא עדיף פולסים חזקים וישירים כמו ב Light Sheer?

דבר נוסף, יש לי עור בהיר ושיער שחור, לפי מה שמצאתי בבדיקות שערכתי באינטרנט אורך הגל שיהיה הכי אפקטיבי בשבילי הוא 755 ננומטר, אורך הגל של ה- Light Sheer הוא 810, כלומר, כמו שאני מבין את זה, הוא לא האופטימלי בשבילי, מה שעוד יותר אני לא מבין הוא למה אמרו לי ב care שהטיפול יהיה ב Soprano שהוא גם 810 ננומטר ולא בקנדלה שגם הוא נמצא אצלם ובעל אורך גל 755.

מעבר להכל,כרגע ההצעה של care יותר זולה אבל אני עוד לא בשלב של הכסף, אני עוד מנסה להבין מה הכי מתאים לי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל לגמרי

הוספת תגובה

• אשמח להתייחסות...

עודד
    05/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבל לגמרי - תגובה

סופי ברנר
    06/06/2011

לעופר שלום,

וסליחה שלא קיבלת תשובה כל כך הרבה זמן.
    לעיניין הטיפולים אורכי גם מכשירים ומה שביניהם :-)
    אז כך אורך גל 755 ננומטר הוא אורך גל של לייזר אלכסנדריט - ואכן זהו אורך גל של מכשיר קנדלה שיש לנו. זהו אורך גל שמסוגל לטפל בשיער בהיר יותר ועדין יותר. כמו שהבנתי מתאור שלך שיערך שחור ועור לבן?! במצב כזה אתה מטופל אידיאלי לכל אורך גל של לייזר, אבל מה? כשאר טיפולים מתקדמים והשיער נהיה דק יותר ובהיר יותר - אז יכולה להתעורר בעיה, במצב כזה תצטרך להחליף מכשיר בו יעשו לך טיפולים. ל-CARE היום יש מגוון רחב של מכשירים גם קנדלה 755 נמ', גם לייטצ'יר וגם סופרנו - שדרך הגב הוא לייזר עם אורך גל בדיוק כמו לייטצ'יר.
    לכן האופציה הטובה ביותר זה לבחור מכון בו יש מגוון של מכשירים ובמידה ולא תצליח לקבל תוצאות סופיות עם מכשיר אחד, תמיד יוכלו להעביר אותך למכשיר אחר ע"מ להשלים ולהביא אותך לתוצאה הסופית.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה סופי

עודד
    06/06/2011

אני אשמח להיפגש איתך לפגישת ייעוץ ואולי להגיע להחלטה סופית (אני כבר יותר משבועיים מתלבט בין פורפורציה, care או בכלל לרדת מהעניין).

אני אתקשר לcare ואנסה לתאם...

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו