הסרת שיער I.P.L

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער I.P.L
    ירון
    03/06/2011

אני בן 20 ואני מעוניין להסיר שיער באיזור הכתפיים וגב עליון. השאלות שלי הן האם טיפול כזה אצל קוסמטיקאית עלול לעורר שיערות אחרות שאינן גדלות ולהגביר את הצמיחה? מה אחוזי ההצלחה בגיל כזה? חשוב לציין שהשיער באיזור אינו פלומתי, צבעו שחור וצבע העור שלי הוא לבן מאוד.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער I.P.L

הוספת תגובה

• הסרת שיער I.P.L - תגובה

שי שחר
    03/06/2011

היי ירון
    בענין של טיפול IPL או לייזר לשיער בכתפיים הייתי ממתין עוד כמה שנים.
    בד"כ מדובר בשיער הורמונלי שלוקח לו להבשיל באיזור גיל 30 ולא רצוי לגעת בו.
    חוץ מזה,מדובר באיזור בו השיער עמוק מאוד והוא איזור שקשה לטיפול,בעיקר בגיל הצעיר שבו אתה מצוי כעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין

ירון
    03/06/2011

השאלה היא האם יכול להגרם נזק בלתי הפיך מטיפול? אני חושב שאני דיי מפותח ובשל יחסית באזור הזה, אני מעוניין לנסות טיפול ולראות האם הוא יעיל מכיוון שהתחלתי טיפולי אפילציה באזור ואני חושב שזה לוקח קצת יותר מדי זמן ויותר מדי כסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין - תגובה

שי שחר
    04/06/2011

שלום ירון

יש שיער שפעולת חימום שלו מעירה זקיקים רדומים. המקרים הכי נפוצים שראיתי,היו כתפיים. כאשר ציינתי שאתה לא בשל, התכוונתי הורמונלית והתכוונתי לשיער.
    כשאתה כותב לי על טיפול, לא מדובר בטיפול אחד אלא על לפחות 10 טיפולים .המצטבר עלול להעיר זקיקים רדומים.
    אני מבין שהנושא מלחיץ אותך אבל מציע לך לא לפעול בענין הזה עם הרגש

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו