מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיערפ.ש.13/06/2011
גבר, 25.5, גוון עור בהיר, שיער חום כהה.
אני מעוניין להסיר שיער ממספר אזורים בגוף, ביניהם הגב והכתפיים. עברתי באינטרנט וחיפשתי המלצות, אבל לצערי כל מה שמצאתי היה ביקורות ואזהרות על מכונים או שימוש במכשירים כלשהם.
ברשותכם, יש לי מספר שאלות.
איזו שיטה להסרת שיער הכי יעילה? באיזה גיל רצוי להתחיל (על-מנת שבעוד כמה שנים לא יצמח שיער חדש במקום שהסרתי) ומתי לערך "פג תוקף" הטיפול והשיער חוזר?
אשמח לקבל כמה שיותר מידע (ומגורם אובייקטיבי, לא מהמכונים)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנימה אישית
שי13/07/2011מה המצב,
אני עשיתי הסרת שיער בחזה לפני שלוש שנים בערך (אתה יודע מה זה שטיח צמר? :) )
ואני גם פחדתי מאותו עניין של ה- "פג תוקף"
בגלל זה, ברגע שהלכתי ליעוץ באמריקן לייזר ואמרו לי שיש להם אחריות על הטיפולים, יעני, שאתה יכול לחזור אחרי כמה שנים אם יש גדילה בשיער
בקיצור - אני ממליץ על אמריקן, גם בקטע של האחריות, ובאמת שהיה להם יחס אישי חבל על הזמן.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
שי שחר14/06/2011שלום פ.ש
התשובה הכי אוביקטיבית וכנה שאני יכול לתת לך היא שמה שטוב מאוד ויעיל למישהו מסוים,אינו בהכרח אומר שיהיה יעיל גם עבורך.
היות והשיער הוא חום כהה ,על פי הבנתי, לייזר יעיל מאוד כשהשיער הוא שחור ,אך פחות כאשר שיער אינו שחור. רצוי לבדוק אולי מקומות בהם מטפלים בSHR עליו מצהירים שהוא עובד גם על שיער שאינו פרופר שחור.וכמו כן IPL .
נקודה נוספת חשובה, לגבי כתפיים, בד"כ שיער הורמונלי שלא רצוי לגעת בו עד גיל 30 בערך.
"טווח ארוך" של תוצאה הדילול משתנה ממטופל למטופל. אין ביכולתנו לדעת כמה זמן יישמר דילול כיון שישנם המון פרמטרים שמשפיעים בנושא זה.
לאחר סידרה של טיפולים,יש להיות עם היד על הדופק ובמידת הצורך לבצע מידי פעם טיפול משמר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שי! ושאלה-
פ.ש.14/06/2011מה בדיוק הבעיה עם שיער הכתפיים?
ומה ידוע לך על שיטת DPC?
וגוון השערות הוא חום מאד מאד כהה-שחור.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שי! ושאלה- - תגובה
שי שחר14/06/2011שלום לך שוב,
שיער כתפיים הוא בד"כ שיער הורמונלי,כלומר,שלא סיים צמיחה וישנם באיזור המון זקיקים רדומים שחימומם בלייזר,עלול לעורר אותם ואז יש צמיחה מוגברת
אישית,כאשר מטופל מגיע אלי לטיפול באיזור זה,אני מעדכן על הענין ודי סקפטי לגבי תוצאות משביעות רצון.
שיטת DPC מיושמת במכשיר 4MP של אמריקן לייזר. אני מצטט מה שמשווקי המכשיר מציינים:
השיטה מאפשרת למטפל שליטה מכסימלית של הפרמטרים של הטיפול תוך התערבות במבנה הפולס ומאפייניו. בשורה התחתונה הם מציינים שניתן להתאים במדויק את הטיפול לגוון העור ולצבע ומצב השיערה(דק/עבה).
אני חייב לציין שהאנרגיה המכסימלית היא 22 ג'אול, לדעתי לא מרשים במיוחד.
ישנם מכשירי IPL רבים בשוק שמותאמים היטב לעור בהיר או כהה, בעלי אנרגיה מכסימלית יותר גבוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)