מכונה להסרת שיער ביתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכונה להסרת שיער ביתית
    נטלי
    19/06/2011

רציתי לדעת איזה מכונה להסרת שיער ביתית יותר טובה הסילקין או המי כי היום אני טסה לחו"ל ובדיוטי פרי יש את הסילקין והיא יותר זולה מהמי ואני מתלבטת אם כדאי לי לקנות את הסילקין למרות שהמי לפי האפשרויות בה יותר טובות אני צריכה דחוףףףף תשובה כי אין לי יותר את מי לשאול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכונה להסרת שיער ביתית

הוספת תגובה

• מכונה להסרת שיער ביתית - תגובה

שי שחר
    19/06/2011

היי נטלי

איני מכיר אישית את המכונות הללו אולם בניגוד לסילקין, שעובדת בשיטת הבזקי האור,מכשיר ME משולב אור ואנרגית חשמל RF, למתן אנרגיה כפולה באיזור המטרה ומיוצר ע"י חברת סינרון שהיא אמינה מאוד.
    לגבי תוצאות,הרי צוין כל הזמן שהן אינדוידואליות, וכן, אין לצפות מכל מכשיר ביתי שיהווה תחליף לטיפולי לייזר/IPL במכון.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על תשובתו שלי שי שחר

אפי
    19/06/2011

"אין לצפות מכל מכשיר ביתי שיהווה תחליף לטיפולי לייזר/IPL במכון. "?!?!
    אם הם לא מחליפים טיפולים במכון למה הם נועדו?
    אנשים לא עושים אותם בשביל הכיף ולבזבז סתם כסף.
    גם במכונים וגם מכשיר ה"מי" מצהירים על 80% הסרה לצמיתות. אולי טיפה יותר אבל גם זה אינדיבידואלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על תשובתו שלי שי שחר - תגובה

שי שחר
    19/06/2011

שלום אפי

התשובה שלך היא בגוף השאלה: "הכל אינדוידואלי"
    בהסרת שיער אין שחור או לבן וזו לא נוסחה מתמטית.
    להשתמש במכשיר ביתי במקום במכשירים מאוד עוצמתיים במכון זה כמו להחליף מרצדס בסוסיתא, ולא, אני לא משוחד משום גורם.זו פשוט עובדה קיימת שאנרגיה של 5 ג'אול לא תהיה לעולם מסוגלת להחליף אנרגיה של 40 ג'אול או יותר.
    מאחל לך בהצלחה בנסיונך לשווק מכשירים ביתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו