הסרת שיער במהלך נטילת תרופת פרופציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער במהלך נטילת תרופת פרופציה
    ניר
    20/06/2011

האם נטילת תרופת פרופציה- propecia (לנשירת שיער ראש אצל גברים) משפיעה על הליך הסרת שיער בלייזר? האם במהלך נטילת התרופה ניתן לבצע הסרת שיער? האם ההליך יעיל? האם יש שיטת הסרה שעדיפה במקרה כזה?

האיזורים בהם אני מעוניין להסיר את השיער הם החזה והבטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער במהלך נטילת תרופת פרופציה - תגובה

שי שחר
    21/06/2011

שלום ניר
    אני בודק ואחזור אלייך במשך היום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער במהלך נטילת תרופת פרופציה - תגובה

שי שחר
    21/06/2011

שלום לך שוב ניר,

אין שום מניעה רפואית להשתמש בפרופסיה במהלך טיפולי הסרת שיער ונטילת הכדור גם לא אמורה להשפיע על תוצאות הטיפולים.

התרופה מכילה חומר פעיל המשפיע על DHT שהוא נגזרת של ההורמון הגברי טסטוסטרון.
    התקרחות בגיל צעיר היא לרוב כתוצאה מרגישות יתר של זקיקי השיער בקידמת הראש לDHT והתרופה אמורה לדכא אותו. לדוגמא: באחורי הראש לזקיקים אין בעיה עם ההורמון הזה ולכן גם בד"כ לא מתחילה התקרחות משם.

לאחר כל זאת וכן מנסיוני הרב ועל סמך התייעצות עם רופא אני מוכרח לציין שבד"כ יש קשר מאוד הדוק בין הימצאות של רמת טסטוסטרון גבוהה בקרב גברים(וגם בקרב נשים) לבין שעירות יתר ויש מצב שעובדה זו היא שתשפיע על מהלך הטיפולים שלך כשמדברים על פרמטר של גנטיקה.

שיהיה המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

ניר
    23/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - תגובה

שי שחר
    23/06/2011

העונג הוא כולו שלי
    בהצלחה ניר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו