הסרת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר
    איציק
    22/06/2011

אני בן 21 ,לפני כחמש שנים התחלתי להוריד שערות ברגליים ,לאחרונה פניתי לנאטורפיל באשדוד ושם נאמר לי שבמידה שאני יטופל אצלהם במכשיר שנקרא סופרנו שלוש פעמים , יהיה לי דילול של 60 אחוז לצמיתות האם זה הגיוני ? אני רוצה לציין שיש לי שיער צפוף ואני רוצה להשיג תוצאה של דילול
    יש לי שאלה נוספת האם לאחר שלוש טיפולים אני יותר לא יצטרך לקצוץ את השיער כל חודשיים ? האם זה ישאר קבוע ויראה טבעי כמו מישהוא שבחיים לא הוריד שער ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר - תגובה

שי שחר
    22/06/2011

שלום איציק

הנבואה כפי שאתה יודע, ניתנה לשוטים

המכשירים הכי טובים בשוק, עשויים להביא לדילול של 60-80 אחוז מהצמיחה
    לדעתי ומנסיוני שלושה טיפולים ובייחוד לגבר, ממש אינם מספיקים לדילול משמעותי לטווח הרחוק.

מטפל איננו יכול לקבוע כמה טיפולים תצטרך עד שלא טיפל בך לפחות שלוש פעמים ובדק אם אכן יש תגובה טובה שלך למכשיר.
    בין הטיפולים השיער צומח מאוד לאט ובאופן שאינו אחיד והאופציה שיש לך תהיה לגלח אותו לגמרי כדי שלא תיראה מגוחך במכנסיים קצרים.

לאחר שמסיימים סידרת טיפולים(לדעתי ברגליים צריך לפחות 7-8 טיפולים), מתחיל השיער לצמוח מדולל ובצורה אחידה.
    לא ניתן לקבוע כמה זמן יחזיק הדילול ולכן ייתכן מאוד שתצטרך פה ושם לבצע טיפולים משמרים

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו