רוצה להוריד שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להוריד שיער
    רחל
    06/01/2008

היי אני בת 15 ובחיים שלי לא הורדתי שיער כי לא הייתי ממש שעירה אבל עכשיו מתחיל לצמוח לי שיער בבית השחי ואני רוצה להוריד, ניסיתי פעם אחת לגלח אבל אחר כך זה היה קוצני ומציק ניסיתי עם פינצטה אבל זה לוקח המון זמן, אמא שלי לא בעד שאני אוריד והיא אומרת לי שזה שטויות ושאני לא צריכה להוריד אבל אני יודעת שאני כן וכל פעם שאני אומרת לה שאני רוצה להוריד היא לא עוזרת לי! אז היא לא ממש עושה משהו ואני לא יכולה לשאול אותה מה לעשות אז באתי לכאן, מה אני עושה? איך אני מורידה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להוריד שיער

הוספת תגובה

• תקשיבי, כנסי...

מישהי
    07/01/2008

אם את ממש שעירה את חייבת להוריד.
    וזה גם יותר אסטטי
    ות'אמת לא כדי להעליב או משהו, אבל ממש נראה לי שאמא שלך לא מבינה בזה.
    אז מה שיש לך לעשות זה כמובן להוריד עם שעווה בתור התחלה. לכי לקוסמטיקאית, מישהי שעושה שעווה תגידי לה שאת רוצה לעשות בית שחי וגג היא תיקח לך 30 ש"ח
    ותעשי עם שעווה
    ואת חייבת לעשות כי עוד מעט קיץ וזה פאדיחות להיות ככה, יהיה לך ריח ממש מסריח מזיעה כי כשיש זיעה בבית שחי ויש שיערות זה עושה ריח מסריח
    ודבר שני, חברות שלך יצחקו עלייך אם לא תעשי. וזה גם מניסיון כי יש לי חברה שלא עושה וכולם צוחקים עליה

אז שיהיה בהצלחה ואל תקשיבי לאמא שלך
    לפחות לא בעניין הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו