הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    יעל
    26/06/2011

לפני 10 שנים עשיתי סדרה של 6 טיפולים בלייזר במדיקל סנטר בהרצליה.
    בבתי השחי הרגשתי שיפור ממשי בשני הטיפולים הראשונים , ומהטיפול השלישי השיער חזר לצמוח כרגיל ואולי אף יותר.

אני מעוניינת להסיר שיער בבית השחי ובמפשעות, ואם זה יצליח אני מאוד רוצה גם ברגליים. אני בת 37 צבע עורי חום (לא כהה) והשערות בצבע שחור.

אשמח לקבל חוות דעתכם באיזה טיפול להשתמש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

שי שחר
    26/06/2011

שלום יעל,

לא ציינת אם השלמת 6 טיפולים בבית השחי ואם לאחר שהשיער שוב צמח לאחר הטיפול השלישי,המשכת בטיפולים באיזור זה ??

כיום ,מכשירי IPL מתקדמים מאוד ובנויים לטפל בעור כהה ,והייתי ממליץ שתבדקי זאת אצל קוסמטיקאית טובה ומהימנה או באחד המכונים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

יעל
    26/06/2011

תודה על תשובתך המהירה!
    השלמתי את 6 הטיפולים , אך לא המשכתי מעבר להם.

היות והשוק מוצף במכונים וקוסמטיקאיות שמתעסקים בתחום, אני לא יודעת איך באמת ניתן למצוא קוסמטיקאית טובה ומקצועית כפי שאתה כותב , האם יש מספר סוגים של מכשירי IPL ? איך ניתן לדעת איזה מכשיר הכי טוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

שי שחר
    26/06/2011

שלום לך שוב,

המוטו שלי אומר שגם בשימוש עם מכשיר הכי טוב,אם המטפל לא ממש יודע לעבוד,אז לא יהיו תוצאות.

אכן ישנם המון מכשירי IPL בשוק, כולם אמורים לעשות את העבודה.צריך גם לקחת בחשבון שהשיער כבר נפגע ממכשיר לייזר וכמטפל אתה מקבל שיער שאני מכנה אותו "לא בתולי".

אסור לי להמליץ כאן ולכן אני מציע שתבדקי באינטרנט על מכונים באיזור מגורייך.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו