שאלה לאילנה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה לאילנה
    ח
    08/01/2008

יש לי בעיה
    כשאני בונה או עושה מילוי, המסגרת היא לא הצד החזק שלי
    אני עובדת עם ראש זהב, והמכונה שלי קצת מיושנת
    מה שקורה שהבניה נראת טוב ביום יומיים הראשונים ולאחר מכן נראת רע בחלק מהציפורניים
    מה את מציעה לי לעשות
    תודה חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאילנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סגירות סגירות סגירות ושוב סגירות!!!

אילנה כסיף
    08/01/2008

הי חן, ערב טוב,
    זו בעיה נפוצה מאד בעיקר בין תלמידות אם כי גם בונות ציפורניים ותיקות יותר נתקלות בבעיה. מאד פשוט לפתור ואתה אם יודעים מה לחפש.
    נתחיל בכך שאני מניחה שאת עובדת מדויק ולא גולשת לעור. זהו תנאי הכרחי על מנת להמנע מהתרוממות. לאחר שסיימת את הבניה יש להפריד את העור מהבניה עושים זאת בעזרת דוחף עור עץ או בעזרת הציפורן שלך או בעזרת פצירה. בעדיות הרחיקי את העור מהחומר שהנחת על הציפורן. כעת שייפי את הציפורן באיזור הקוטיקולה (קפל העור) . מטרת השיוף היא ליישר את החומר ולהסיר חומר שאינו מחובר לציפורן . הקפידי לשייף במקביל לציפורן כדי לא לעשות חריצים בציפורן הטבעית (הטבעות הורודות שאת רואה לפעמים על הציפורנים מתחת למילוי). אחרי שסידרת את הציפורן עברי כעת לשייף עם פצירה שוב באיזור הקוטיקולה וחפשי את החומר שנשאר עדיין באויר את יכולה לזהות אותו כי הוא בצבע לבן ולא שקוף כמו שאר הבניה.
    אם תקפידי על שני השיופים הללו כמובן בשילוב של עבודה מדויקת לא יהיו לך התרוממויות.
    בהצלחה.
    כתבי לי איך הלך.
    אילנה כסיף מומחית לבניית ציפורניים נייל סטודיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך

ח
    09/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו