מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- הפרעות שינה ועייפות
- פרחי באך
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- טרשת נפוצה
- פוריות רפואה סינית
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- תזונת ספורט
- מיניות האישה, מין נשי
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- יעוץ זוגי ודייטינג
- רפואת שיניים לילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילפרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- קניתי מייקאפ אצל קוסמטיקאיתמלינה19/07/2018
עד היום קניתי מייקאפ אצל קוסמטיקאית. עכשיו בגילי רוצה לקנות ולא יודעת מה מתאים לעור בוגר. אני בת 64. קניתי בסופרפארם וממש לא מתאים לעור שלי. נראה כמו מסיכה. מה את ממליצה? נוזלי. קרמי. ואם אפשר אז גם של איזה חברה. יש לי עור בהיר ועיניים כחולות. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הזדקנות העור - מה אפשר לעשות בצורה טבעית?ב07/05/2020
אני בן 31. עד היום השקעתי בטיפוח חיצוני (מוצרי טיפוח) ובטיפוח פנימי (תזונה, ספורט) ונתנו לי גילאי 21-22. בזמן ההסגר בקורונה שזה בערך חודש וחצי לא הקפדתי על טיפוח חיצוני ופנימי, ולמעשה אפילו שתיתי המון קפה שמייבש את העור ומעט מים וכו'. אמרו לי שרזיתי אבל האמת היא שבמשקל אני אפילו בפלוס, וגם הבטן נראית שמנה והעניין הוא שרזיתי בפנים והגוף נשאר שמן, מה שאומר שאיבדתי נפח בעור הפנים. אני בעד השיטות הטבעיות ואורח חיים בריא וטבעי ופחות מעוניין בהזרקות או בפלסטיקה וכו' - ממש לא בעד משהו פולשני. קשה לי להביט בתמונות ולראות שאני נראה פחות "ילד", קשה לי נפשית להסתכל במראה ובעיקר בתמונות. איך אפשר לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזדקנות העור - מה אפשר לעשות בצורה טבעית?
ב07/05/2020האם אפשר לחזור להראות חודשיים אחורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש למחוק את ההודעה שלי כאן. תודה
ב08/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תמחקו את ההודעה
ב08/05/2020ואשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב החלטתי סופית - למחוק
ב08/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דליל ונשירה רבהשוגי23/08/2017
היי,
אני בת 23
מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי שיער דליל ונשירה רבה.
בדיקות דם תקינות לחלוטין.
לאחותי שיער עבה מאוד, לאימי מעט יותר דליל.
אשמח להמלצה מה אפשר לעשות בכדי לעבות את השיער, להבריא אותו ולמנוע את הנשירה.
למי פונים? אני לא רוצה להגיע לשרלטנים. יש טיפים? עצות סבתא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לבדוק כמה דברים
הרמוני רוט שבתאי23/08/2017את יכולה להתחיל לקחת תוספת אבץ וויטמין B- ששניהם טובים לשיער- נשירת שיער משמעותית יכולה להיגרם ממחסור בשני הרכיבים האלה. אולי לעסות את השורשים בשמן קיק יועיל כי שמן קיק משפר צמיחה- באופן כללי עיסוי קרקפת אמור להועיל לצמיחת השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם מבהיר של ד"ר פישרמריה03/07/2017
ערב טוב
האם הסדרה של ד"ר פישר המבהירה הכוללת קרם ום, לילה ומסכת פילינג מתאימה לשמוש עכשיו בקיץ?
ואם 30spf זה מספיק ליום יום?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי בעור
הרמוני רוט שבתאי23/08/2017כ30SPF יכול להתאים בתנאי ששמים אותו כמה פעמים- כל מקדם הגנה אמור להפסיק לפעול ולהצטרך חידוש כל שעתיים בלי קשר לSPF כך ש30 יספיק בתלות בעור. טיפולים נגד פיגמנציה עושים בחורף אבל הסדרה עשויה להתאיםץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לשים מסקרה נכון?ריסים ארוכות14/03/2017
היי, יש לי למעשה שתי שאלות:
יש לי ריסים יחסית ארוכות ואני אוהבת לשים מסקרה מדי פעם(רק מסקרה), קודם כל כשאני שמה לפעמים יש ריסים שנדבקות אחת לשניה ואז זה יוצא מראה לא ממש מסודר בריסים, אז מה אפשר לעשות?
שנית, יש לי שחור מתחת לעיניים, וכשאני שמה מסקרה זה מבליט את העניין יותר ויוצר מראה יותר דרמטי אבל עם השחור שיש לי זה נראה לא תמיד מחמיא. מה אפשר לעשות? אני לא מתאפרת בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מגוון אפשרויות
הרמוני רוט שבתאי23/08/2017יש טכניקות שונות להנחת מסקרה ומגוון סרטונים על כך ביוטיוב- לנגב את העודפים לפני שמניחים את הריסים ולסרק את הריסים תוך סיבוב כלפי חוץ. לגבי שחור מתת לעיניים- קונסילר בגוון מתאים יוכל לעזור- תיכנסי לבובי בראון\מאק\איל מאקיאג' ושמאפרת תתאים לך את הגוון הנכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת איפה לעשות את קעקוע ראשוןשימרית31/07/2016
הי, סוף סוף אזרתי אומץ והחלטתי לעשות את הקעקוע הראשון שלי! לא משהו גדול. יש למישהי המלצה על מכון קעקועים באיזור תל אביב? סיפרו לי על ספרינג טאטו בפלורנטין... מישהי מכירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחפש מקעקע לא מכון
הרמוני רוט שבתאי23/08/2017לא מכון קעקועים אלא אדם מסוים- חפשי אנשים שעושים קעקועים- יש דפים בפייסבוק כמו "קעקועים ובודימודס" או "סרג'נט קעקוע" וחפשי עבודות של מקעקעים שונים עד שתמצאי מישהו אליו את מתחברת. YONI PRO הוא מקעקע מאוד מוכשר שהתחיל לעבוד באופן פרטי אבל יש עוד מוכשרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי מישהי מכירה את התכשיר הזה באלי בודי?עינב23/08/2016
היי מישהי מכירה את התכשיר הזה באלי בודי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי כן, זה שמן שיזף.. אני משתמשת בו
ליאת23/08/2016היי כן, זה שמן שיזף.. אני משתמשת בו והוא שמן שיזוף מעולה, עושה עבודה מקסימה!
מומלץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר קוסמטי....................קטי10/04/2016
היי
מחפשת מכשיר קוסמטי ביתי שעושה ניקוי עמוק, מחדיר לחות וכו....
יש המלצה למכיר מועיל ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש כמה כאלו
הרמוני רוט שבתאי12/04/2016אבל הפעילות הכי יעילה וממוקדת ניתנת להשגה אצל קוסמטיקאית שגם תוכל להתאים לך תוכנית טיפול. חוה זיגנבוים הוציאה מכשיר חדש בשיתוף פעולה עם רשת טכנולוגית ואני בטוחה שישמחו שם להפנות אותך אל קוסמטיקאית. במידה ואת רוצה משהו ביתי- יש לך בסופרפארם אחד לרכישה.יש עוד כמה. בעיקרון ניקוי היא פעולה שונה כמובן מהחדרה. אם את מחפשת משהו אוטומטי לחלוטין שעונה על כל הצרכים שלך כולם- ככל שידוע לי צריך להיות קוסמטיקאית כדי לרכוש כזה ועלותו הינה כמה אלפי שקלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת כתמי פיגמנטציה מהפניםאנה25/12/2015
מבקשת המלצה על מכון רציני בצפון הארץ
להסרת כתמי פיגמנטציה מהפנים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש המון אפשרויות
הרמוני רוט שבתאי11/01/2016אבל הכי חשוב זה שבזמן טיפול כזה לא נחשפים לשמש כלל, לכן החורף זה הזמן הטוב ביותר לכך. קוסמטיקאית טובה תוכל לעזור לך עם זה ואני לא מכירה בצפן הארץ אך בטוחה שקל למצוא ברשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיבות לזה שהחזה נופל אם יורדיםדיביה25/09/2014
הרבה ומהר מידי במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיבות לזה שהחזה נופל אם יורדים - תגובה
הרמוני רוט שבתאי12/10/2015אין שום בעיה למצוא לכך המון תשובות באיביי, אבל תשובה חלקית היא שעודף העור והגרביטציה מוסיפים לכך. יש צורך לעשות תרגילי ספורט לחיזוק שרירי החזה ושאר שרירי הגוף וכן לבצע ירידה איטית ומדורגת ולא ירידה מהירה מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצמחת שיער בגבות.מורן26/05/2014
שלום,
אני בת 19 ועד לפני שנה, סבלתי מדבר הניקרא טריכוטילומניה ( תלישת שיער )
סבלתי מתלישת שיער דיי אובססיבית מגיל 11 עד גיל 18 באיזור הגבות.
למרבה הפלא.. נס.. הגבות שלי מלאות ושחורות אבל מעל הגבה ולאורכה.. היא מתקשה להתמלא ( אלו המקומות בהם תלשתי הכי הרבה ).
רציתי לשאול יש אפשרות למלא אותן כמו שהיו בצורה טבעית?
אני לא רוצה לגשת לחנות ולבקש מוצרים להצמחת הגבות.
יש משהו טבעי, בבית שאפשר לעשות?
הם נראות טוב מאוד, באמת.
אבל יש את האיזור למעלה ולאורך שיש שהם שיער הרבה יחסית, אבל מתקשה להתמלא לחלוטין.
בבקשה עזרה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן קיק
הרמוני רוט שבתאי13/06/2014שמן קיק יכול לעזור להצמיח שיערות- מורחים בצורה נקודתית על המקום בו רוצים שהשערות יצמחו קונים בכל בית מרקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן קיק
נויה18/09/2015אני הלכתי לבית מרקחת לקנות את השמן קיק לגבות והרוקח אמר שצריך מרשם רופא שפעם לא היו מבקשים,האם זה באמת עוזר או רק בקטנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן קיק - תגובה
הרמוני רוט שבתאי12/10/2015תלוי בנטיה הטבעית ובשיער שלך. יש כאלו שמאוד עוזר הם ויש שלא ויש שמגיבים באופן אלרגי ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול "בשארם"@26/03/2009
שלום.
אני מעוניינת לעבור טיפול להסרת נמשים אצל אישה,בשם לובה פוצינסקי.
יש לה אתר,וגם קליניקה שנקראת "שארם"
האם שמעתם עליה?היכן אני יכולה לברר אם יש לה אישור ממשרד הבריאות?
וכל הדברים שצריך לברר על רופא לפני שעוברים אצלו טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לובה פוצינסקי היא לא רופאה !!!!
תמר21/07/2015שמעתי שהיא עושה דברים שאסור לה לעשות וזה פלילי , היא מזריקה חומרי מילוי לפניהם של אנשים תמימים שחושבים שהיא רופאה !!!! זהירות לא להתקרב אליה היא לא רופאה ואין לה זכות לעשות טיפולים פולשניים , סכנה מיידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רוית אסף26/03/2009לא מכירה ולא שמעתי עליה... אבל משרד הבריאות (איגוד הרופאים) זה המקום לברר אודות התמחותה והכשרתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה=>
@27/03/2009אוקי ,תודה רבה...
תוכלי לתת לי את המספר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהי מכירה את עדי בריאות ויופי ברמדנה13/02/2011
מכון קוסמטיקה ברמת אביב? יש היום דיל יומי לשם.
אשמח לחוות דעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקום מדהים, שירות סוף הדרך
שונית09/08/2011זה שהמקום מדהים ביופיו ונותן תחושה ניו-יורקית זה בצד.
מעבר לכך,
הגעתי לשם לפדיקור מניקור וטיפול בפיגמנטציה,
היחס היה לבבי,
השירות של הקוסמטיקאית מקצועי ויעיל.
אין ספק כי אחזור לשם בקביעות.
ממליצה בחום !
היה שווה לבוא מראשל"צ.
שונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי מכירה את עדי בריאות ויופי ברמ - תגובה
רוית אסף17/02/2011לא מכירה, אשמח לשמוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי בריאות ויופי רמת אביב
אולגה06/06/2011מקום מזעזע!!!!!
השירות אנטיפטי, לא מקצועי וחפיפניק!
פרט לעובדה שצריך להמתין מסיבה לא ברורה לתור שנקבע מראש כ-40 דקות לפחות, המטפלות ממורמרות, לא יסודיות ועושות הכל בלי חשק - רק בכדי לצאת ידי חובה וזאת גם התוצאה ! לא ממליצה להתקרב לאף אחת-. חבל על הזמן ועל העצבים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להתקרב!!!!
אילנית14/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מקומטקים02/07/2012
שלום
אני בת 27 ושנים נהגתי לעשות פילינגים ולא דאגתי לשמירת הלחות בעור. עכשיו העור יבש סדוק במקצת עם קמטים דקים בלחיים ומעט רפוי והוא מאוד דק. מה ניתן לעשות עכשיו בשביל להחזיר את העור שיהיה רווי לחות ועם נפח כמו שהיה קודם? האם ניתן להעלים את הקמטוטים ואת הסדקים בעור ? הקרמים סרומים מסיכות לחות וכדומה יכולים לעזור ? תודה רבה
קים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי לרופא כמו ד"ר ליפשיץ רוברטו
סיוון02/07/2012לי היו קימטוטים מגיל 30 וע"י מילוי (הזרקה ) עם חומר טיבעי זה נעלם ! אבל זה טוב רק לעשרה חודשים אולי שנה וזה עולה 2500 שקל !!! ואם לעשות את זה אז רק אצל הכי טוב שיש : ד"ר ליפשיץ מרעננה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קים04/07/2012הייתי אצל שני רופאים בשביל הזרקות חומצה היאלורונית אבל שניהם אמרו לי לא לעשות זאת כי אין צורך ולחכות כמה שנים. אני רוצה נפח לכל העור ולא למקום ספציפי אחד. איזה טיפול ניתן לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון ביותר.מהכרות אישית
רובי19/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מה לעשות
הרמוני רוט שבתאי08/07/2012קודם כל לשתות והרבה, דבר שני, לכי לקוסמטיקאית לייעוץ וטיפול ראשוני לפחות, את ממש לא צריכה מילויים וכן הלאה בגילך- אפשר לטפל עם לחויות ואצל קוסמטיקאית ותתחילי לדאוג לעור שלך- הגנה נגד שמש ולא להיחשף לשמש, לשתות הרבה, להניח סרום ולחות לעור מיובש (לא בהכרח לעור יבש- אבל כדאי שקוסמטיקאית תראה ותייעץ לך) אם תטפלי בעור את תראי שיפור. סרומים וקרמים בהחלט יעזרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריק איימס
אסנת01/01/2015ממליצה בחום על ד"ר אריק איימס! הוא רופא שעושה פלאים! יכול להחזיר לך את העור 10 שנים אחורה- מניסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת גבותלי27/07/2014
שלום :)
האם יכול להיגרם נזק מצביעת הגבות כגון נשירה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם
לי27/07/2014מה לגבי נזק אפשרי בצביעת ריסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?