לימוד ציפורניים.. או שאין קשר לשאלה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• לימוד ציפורניים.. או שאין קשר לשאלה
    ליהי
    12/07/2011

אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד בניית ציפורניים / גבות / פדיקור , רק שאני לא יודעת איפה הכי טוב ללמוד ואם כדאי בכלל להתחיל ללמוד כי היום כל בחורה8 לומדת או למדה ציפורניים
    אני די מבולבלת, רוצה לא רוצה. לא יודעת אם בכלל תוכלו לענות לי אבל היית חייבת לרשום מרוב בילבול..... תודה בכל אופן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימוד ציפורניים.. או שאין קשר לשאלה - תגובה

אילנה כסיף
    17/07/2011

שלום ליהי,
    קודם כל את צריכה להחליט עם עצמך אם זה משהו שהית רוצה לעסוק בו. אף אחד לא יכול לעשות את הצעד הראשון - לרצות- חוץ ממך.
    אם תחליטי שאת רוצה - לכי ללמוד. אינך צריכה לחשוש שיש הרבה בענף כי העובדה היא שנכון לבקר זה (17/7/11) יש אצלי ביקושים פתוחים לכ-50 נשות מקצוע לעבודה בתחום.
    ככה שעבודה יש- את רק צריכה להחליט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימוד ציפורניים.. או שאין קשר לשאלה - תגובה

איילה עובד
    26/07/2011

הי ליהי..
    תתחילי לבדוק באזור מגורייך אילו בתי ספר יש... אל תתעצלי ותגשי לשיחת ייעוץ בכל אחד מהם.
    חשוב שתבררי תוכניות לימודים, אישורים, המלצות וכו..

אל תתחשבי רק במחיר..הוא לא תמיד קובע ולפעמים הזול יוצא יקר!!.. אל תתפתי לערכות למינהם על חשבון תוכנית הלימודים!

את עומדת בפני החלטה שתשנה את עתידך... וכמובן שתרצי להתפרנס מהמקצוע אותו בחרת , ולכן היסודות שתקבלי בקורס מאוד חשובים להמשך..

שיהיה לך בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המחיר באמת אינו קובע!!

ליהיא
    18/08/2011

הזול (בדר"כ הוא היקר!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו