היי אילנה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• היי אילנה
    לוי
    17/01/2008

רציתי לדעת 2 דברים ברשותך....
    ברצוני לקנות מכונה ואני מאוד מתלבטת בין הקופה לבין הסטרונג 307 מכיוון שאחד הסוכנים אמר לי שהסטרונג טובה יותר ועם פחות תקלות. מה עליי לעשות?

שאלה שניה שמטרידה עוד יותר היא: אינני מצליחה לעשות פרנץ יפה הוא תמיד לא סימטרי ולא עגול וזה מתסכלת אותי... מה עליי לעשות? האם יש שבלונה לעזרה? ואם כן איפה רוכשים אותה?
    אודה לך על תשובתך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי אילנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכונת שיוף ופרנץ

אילנה כסיף
    20/01/2008

הי לוי ערב טוב,
    אני מקווה שאת מבינה שאלו צרות של עשירים. הזכרת את שתי המכונות הטובות היום בשוק. קופה 3000 היא מכונה אמריקאית מעולה - הטובה ביותר שתוכלי לרכוש - אבל היא יקרה מעט. היא מיוצרת בארה"ב ויש עליה אחריות שנתיים. הסטרונג מכונה חדשה יחסית - מכונה מצוינת חזקה היא זולה יותר המקופה משום שהיא מיוצרת בקוריאה. מכונה אמינה מאד שכמעט אינה חוזרת לתיקונים ויש עליה אחריות לשנה. ככה שאיך שלא תחליטי את בידים טובות.

לשאלתך לגבי הפרנץ. אכן יש מדבקות אבל מאד קל לצייר פרנץ:
    כל מה שאת צריכה לעשות הוא לעקוב עם העין אחר קצה המכחול של הלק כשהוא מצייר את החייכן הטבעי של הציפורן - תנסי זה ממש קל. אחרי שתנסי תכתבי לי ואז נלמד דברים יותר מסובכים.
    : )

בהצלחה,
    אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורניים נייל סטודיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו