כתמים בציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• כתמים בציפורניים
    שלומית
    19/01/2008

יש לי כתמים אדומים- סגולים בציפורניים במשך כל ימות השנה בחלק מהציפורניים בידיים כבר המון זמן- זה כבר נראה כאילו זה חלק ממבנה הציפורן וזה נשאר קבוע (אותם כתמים באותה צורה ועל אותם ציפורניים). שאלתי פעם מישהו שאמר לי שזאת בעיה בזרימת הדם (אין לי שום חוסר בויטמינים- בנוסף הציפורניים מקבלות גוון סגלגל בחשיפה לקור ובאופן כללי סובלת מכוויות קור בחשיפה לקור ובעיקר בימי חורף קרים ולכן סביר להניח שזאת אכן הבעיה). רציתי לשאול אם קיימית דרך כלשהי לגרום לכתמים האלה לעבור מהציפורניים הטבעיות ללא שימוש בשיטות שלכיסוי הציפורניים בלק או הדבקת ציפורניים וכדומה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים בציפורניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים על הציפורניים

אילנה כסיף
    20/01/2008

שלומית ערב טוב,
    העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא פשוט לגשת לרופא. מכיון שלא צירפת תמונה של הציפורנים קשה לי להתיחס רק לפי ההסבר - יכולות להיות לכך מספר סיבות. אני במקומך היתי פונה לרופא עור כדי לקבל איבחון מדויק.
    אילנה כסיף, מומחית לבניית ציפורנים נייל סטודיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את יודעת

שלומית
    21/01/2008

אבל בהנחה שהכתמים (פסים בצבע סגול לא בולטים במיוחד) אכן נובעים מבעיה בזרימת דם, האם ידוע לך על דבר כלשהו שיכול לעזור (אפילו תרופת סבתא או משהו אחר להועיל)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסים סגולים על הציפורניים

אילנה כסיף
    21/01/2008

שלומית ערב טוב,
    יתכן שהפסים שאת מתארת הם רק פסים של פיגמנטציה של הציפורן. אם זה המקרה - וזאת רק רופא יכול לקבוע- הרי ששאין הרבה מה לעשות מלבד למרוח לק להסוואה.
    כדאי להתיעץ עם רופא.
    אילנה כסיף מומחית לבניית ציפורניים נייל סטודיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו