רוצה להתחיל ללמוד ומתלבטת

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• רוצה להתחיל ללמוד ומתלבטת
    ליאל
    03/10/2011

שלום לכולם קוראים לי ליאל,
    החלטתי ללמוד ועשיתי סקר קטן לפני כן , קורס בניית ציפורניים אצל נייל סטודיו- מוצע לי ערכה די קטנה ושווי הקורס הוא בין 3000-3500 כאשר בכל מהלך הלימודים אני משתמשת בציוד שלהם וכאשר אני מסיימת אני רוכשת את כל הציודים מהתחלה.
    בעוד שבבית ספר של רווית אסף מוצע לי ערכה הכוללת הרבה יותר חומרים+ שולחן עבודה+מנורת U/V +מכונת שיוף מחברת סרונג סה"כ עלות הקורס 6000 ש"ח כאשר במהלך הקורס אני משתמשת בציוד שרכשתי ומדי פעם גם בציוד שלהם למרות שהם ממש לא ממליצים.

אשמח באם תענו לי די דחוף כיוון שהקורסים מתחילם עכשיו ואני די מתלבטת כי כל אחד מושך די לכיוון שלו מה עלי לעשות כיוון שאתם יותר מנוסות ממני בשוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להתחיל ללמוד ומתלבטת - תגובה

אילנה כסיף
    04/10/2011

שלום ליאל,
    במהלך לימודים הכי חשוב זה ----- הלימודים!!!!!!!!!
    דבר ראשון לבדוק מי מלמד אותך ומה תכנית הלימודים כוללת אילו תכנים מקצועיים.
    וכן! עשי עבודת רגליים- הכנסי לכיתה תראי התנהלות של המורה ושל התלמידות ואפילו דברי איתן ותשאלי איך הן מרגישות ומה דעתן.
    מה שחשוב בהתחלה זה הידע = היסודות המקצועיים. אחר כך ניתן להתאים לך חומרים לפי התקציב שיש לך.
    בברכת שנה של התחלות חדשות וטובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו