מורה מחיפה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• מורה מחיפה
    חסוי
    23/01/2008

שמעתי שיש מישהי תותחית שמלמדת שיטה חדשה של בנייה ללא טיפסים.. הייתי רוצה לדעת איך קוראים לה ואיך אני משיגה את מספר הטלפון שלה... אשמח אם תעזרו לי .. אני שמעתי שקוראים למקום או לשיטה קריאקטיב.. יכול להיות שאני טועה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מורה מחיפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניה בתבניות

אילנה כסיף
    25/01/2008

יקירתי החסויה, לפני שאת רצה לחפש אבדות עלייך להבין שלפני שתעשיית הציפורניים פיתחה טיפסים כל בונות הציפורנים עבדו בתבניות כדי תיצור תוספת אורך לציפורניים. רק עם הזמן התפתחו הטיפסים שנתנו פיתרון לשיופים הרבים שיש בעבודה בתבניות. את בהחלט מוזמנת לבוא וללמוד את הטכניקה היא לא מסובכת רק צריך קצת פרקטיקה. את יכולה לבוא אלי לרמת גן או לנסות אצל איילה בצ'ק פוסט.
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילנה...

חסוי
    26/01/2008

אני יודעת במה מדובר ,אבל שמעתי שיש שיטה חדשנית לגמרי שהגיעה מצרפת... קוראים לה קריאייטיב ואת אותה השיטה מלמדת מישהי מחיפה . יש לציין שהבנייה הזאת מובנית כאילו עשו פרנץ בציפורניים והיא נראית ממש טבעית. אנ יישמח אם תוכלי לחזור אליי בעניין. ולגבי השיטה של התבנית זה לא כי אני יודעת מהי השיטה הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך טעות...

אילנה כסיף
    28/01/2008

קריאטיב היא חברה אמריקאית ועד כמה שידוע לי, היא לא מיובאת לארץ. בכל אופן ניתן לבנות בכל שיטות הבניה עם פרנץ בנוי, אני מזמינה אותך לסדנאות שלי בנושא אקריל או ג'ל ותראי בעצמך. סדנת הג'ל הקרובה היא ביום 25/2/08 ב 10

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו