מנורות UV 36 WATT- שאלה על הבדלים.

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• מנורות UV 36 WATT- שאלה על הבדלים.
    pink N white
    12/10/2011

שלום אילנה/ איילה

שאלה לי לגבי מנורות UV36 WATT

מקומות שונים מציעים מגוון רחב של מנורות UV36- רק שהמראה החיצוני שלהן שונה או שיש כאלו עם טיימר של 2 דק או שלא..
    פרט לזה שכולן מורכבות מ4 נורות של 9WATT ,האם יש הבדל כלשהוא בינן פרט לחיצוניות?אני מדברת על איכות. האם יש כאלו איכותיות יותר או איכותיות פחות? או שההבדל הוא בסהכ בחיצוניות של המנורות...

כמו כן- כל כמה זמן צריך להחליף את הנורות של המנורה הנ"ל?... כל איזה תקופה- בהנחה שאני משתמשת במנורה הרבה.
    אודה לתשובתכן המהירה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנורות UV 36 WATT- שאלה על הבדלים. - תגובה

אילנה כסיף
    16/10/2011

שלום רב,
    העניין עם מנורת היו וי הוא כזה: עלות מנורה חדשה הוא כמעט כמו עלות החלפת הנורות (כל נורה עולה 50 ש"ח +מע"מ) כך שזה עניין של נוחות עם הטיימר. אין הבדלים גדולים במנורות הללו. בכל אופן , לכל נורה יש אורך חיים של כ 1000 שעות.וזאת משום שהתדר שלהן יורד עם הזמן דבר הפוגע בתהליך הפלמור של הג'ל . לכן ההמלצה היא להחליף נורות כל 3-4 חודשים אם את עובדת בעקר עם ג'לים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו