יש לי ציפורניים גרועות אני מבואסת!

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• יש לי ציפורניים גרועות אני מבואסת!
    A
    20/10/2011

מה ניתן לעשות?

יש לי ציפורניים קצרות מאוד ואני לא יכולה להאריך אותן כי הן מיד נשברות ונראות לא טוב,הן חלשות-וזה לא קשור למה שאני אוכלת! אני אוכלת טוב ואפילו יותר מידי ולא חסר לי כלום! זה ככה כבר שנים מאז שנולדתי פשוט יש לי ציפורניים גרועות!

אני מאוד רוצה שיהיו לי ציפורניים מטופחות ויפות אבל ברוב המקרים אפילו סתם לק לא נראה משהו עלי..

אני צריכה עצות בנידון..
    המון תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי ציפורניים גרועות אני מבואסת! - תגובה

אילנה כסיף
    22/10/2011

יקירתי, אני מאד מבינה לליבך. גם לי יש ציפורניים טבעיות- איך לומר- לא להיט .אבל בניית ציפורניים פתרה את הבעיה באופן אלגנטי ויעיל מאד. הציפורנים שלי תמיד מסודרות ומשוכות בלק אופנתי דבר שבלי ספק מעלה את הביטחון העצמי שלי ואת ההרגשה הטובה של טיפוח.
    לא חייבים לסבול.
    בשביל זה בדיוק המציאו את הציפורניים המלאכותיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני יכולה לעשות את זה בעצמי?

A
    23/10/2011

בניית ציפורניים מלאכותיות בבית?<

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה...

A
    24/10/2011

האם בניית ציפורניים מלאכותיות נשארת מספיק זמן ומחזיקה מעמד ולא נהרסת מהר?
    האם הדבק חזק?

ושוב,תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה... - תגובה

אילנה כסיף
    24/10/2011

ציפורניים מלאכותיות הן פתרון נהדר למי שאין ציפורניים טבעיות יפות או למי שלא רוצה להתעסק כל הזמן עם הציפורניים. הבניה מחזיקה לאורך זמן רב וזקוקה לתחזוקה אחת לשבועיים שלושה תלוי בקצב צמיחת הציפורן הטבעית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני יכולה לעשות את זה בעצמי? - תגובה

אילנה כסיף
    24/10/2011

אם את יודעת לעשות....אם לא אפשר ללמוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו