מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ג'ל אקסיוםריקה31/10/2011
בוקר טוב אילנה. אני מתחתנת בעוד שבוע, ומאוד לא רציתי לעשות בניה בציפורניים. המליצו לי על ג'ל אקסיום של OPI, עשיתי בנתיים טיפול אחד והתוצאה מדהימה!! העניין הוא שאחרי החתונה אין לי עניין להמשיך את הטיפול עם הג'ל ואני רוצה לחזור לציפורניים הטבעיות שלי. האם יהיה לי נזק לציפורן הטבעית? הטכנאית שייפה לי את הציפורן לפני שהתחילה במריחת הבסיס ואני פוחדת שהדבר יחליש את הציפורניים שלי, שגם ככה מתפצלות כל הזמן בתקופה האחרונה.. אז שאלה ראשונה היא האם יהיה לי נזק מיידי לציפורן או שהציפורן חוזרת למצב הקודם מיד עם הסרת הג'ל? שאלה שנייה היא האם אני צריכה לחזור לטכנאית על מנת להסיר את הג'ל. ושאלה אחרונה היא איך אני אמורה להשתמש במחזק של נייל אנבי. השתמשתי בו בעבר לא לפי הוראות השימוש המדויקות כי הציפורן שלי תמיד הייתה ארוכה ויפה ולא הייתי צריכה טיפול אינטנסיבי. עכשיו הציפורניים שלי מתקלפות ונשברות ממש בקלות ואני לא מצליחה להאריך אותן.... תודה על התשובות, ושבוע נפלא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל אקסיום - תגובה
אילנה כסיף03/11/2011שלום ריקה,
מזל טוב !
אני שמחה לקרוא שאהבת את הג'ל אקסיום.
הסרת הג'ל אינה כרוכה בנזק לציפורן הטבעית שכן אין צורך בשיוף.כךל שאחרי החתונה אם לא תרצי להמשיך עם הג'ל תוכלי לגשת למכון ולהסיר אותו.
אני מקווה שהשיוף שעשו לך לא היה גס אלא עם פצירה עדינה ובעדינות רבה. אם זה מה שעשו אז הכל בסדר.
בכל אופן מומלץ להשתמש במחזק ניל אנבי (לפי ההוראותהפעם...)לאחר הסרת הג'ל הוא יחזק לך את הציפורניים ויפתור את בעיית הפיצולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)