מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפוח והארכת הציפורנייםריטה27/01/2008
שלום,
אני עוד בת 15 משוגעת שקוססת את ציפורניה בלי סוף.
לפעמים קוססת, לפעמים מוצאת את הקצוות שבצדי הציפורניים ואז מושכת אותם ובכך מעלימה את האורך של הציפורן.. לפעמים אני לא שמה לב שאני עושה את זה בכלל.
המטרה שלי היא ציפורן טבעית ובריאה וארוכה בצורה יפה...
חשבתי על בנייה של ציפורניים קצרות, אבל מכיוון שאני עובדת ברשת מזון מהיר- לא חושבת שמותר לי. (רק ידוע לי שמותר לי ציפורניים באורך "נורמלי" וללא לק) ואני גם סוג של מפחדת מזה כי אני לא מכירה כל כך את הקוסמטיקאיות באזור שבו אני גרה ואני מפחדת מפטריות ובועות אוויר וכל מיני תקלות כאלה...
שאלותיי הן, מה אני יכולה לעשות כדי להאריך את הציפורן בזמן קצר, למשל אילו סוגי אוכל נגישים אני יכולה למצוא בשביל זה... ומה אני יכולה לעשות כדי להמנע מההרגלים שלי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוח
אילנה כסיף28/01/2008ערב טוב רונית,
אכן בעיה לא פשוטה . הפתרון הוא לא קל - זה גמילה לכל דבר. אבל את הצעד הראשון עשית ! הודית בפני עצמך ובפני העולם שיש לך בעית כסיסה והפתרון הוא פשוט לא להכניס את הידים לפה.
את צריכה להחליט עם עצמך שמעכשיו את לא מכניסה ידים לפה. ברקשי המאנשים שסובבים אותך להעיר לך או לתת לך מכה (קלה!) על היד בכל פעם שיראו אותך עם היד בפה.
במקביל לכי למניקוריסטית (אם תגלי לי באיזה אזור את גרה אולי אני אוכל להמליץ...) ובקשי טיפול מניקור יסודי. הטיפול הזה יגדיל משמעותית את שטח הציפורן שלך וזה יראה כאילו שיש לך ציפורן יותר ארוכה. הקפידי ומרחי על הציפורניים מחזק ציפורניים טוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אעשה זאת...
ריטה30/01/2008קצת בעיה להמליץ לי כי אני גרה בחו"ל.. אבל אין על מומחים ישראלים! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)