טיפוח והארכת הציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• טיפוח והארכת הציפורניים
    ריטה
    27/01/2008

שלום,
    אני עוד בת 15 משוגעת שקוססת את ציפורניה בלי סוף.
    לפעמים קוססת, לפעמים מוצאת את הקצוות שבצדי הציפורניים ואז מושכת אותם ובכך מעלימה את האורך של הציפורן.. לפעמים אני לא שמה לב שאני עושה את זה בכלל.
    המטרה שלי היא ציפורן טבעית ובריאה וארוכה בצורה יפה...
    חשבתי על בנייה של ציפורניים קצרות, אבל מכיוון שאני עובדת ברשת מזון מהיר- לא חושבת שמותר לי. (רק ידוע לי שמותר לי ציפורניים באורך "נורמלי" וללא לק) ואני גם סוג של מפחדת מזה כי אני לא מכירה כל כך את הקוסמטיקאיות באזור שבו אני גרה ואני מפחדת מפטריות ובועות אוויר וכל מיני תקלות כאלה...
    שאלותיי הן, מה אני יכולה לעשות כדי להאריך את הציפורן בזמן קצר, למשל אילו סוגי אוכל נגישים אני יכולה למצוא בשביל זה... ומה אני יכולה לעשות כדי להמנע מההרגלים שלי?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפוח והארכת הציפורניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפוח

אילנה כסיף
    28/01/2008

ערב טוב רונית,
    אכן בעיה לא פשוטה . הפתרון הוא לא קל - זה גמילה לכל דבר. אבל את הצעד הראשון עשית ! הודית בפני עצמך ובפני העולם שיש לך בעית כסיסה והפתרון הוא פשוט לא להכניס את הידים לפה.
    את צריכה להחליט עם עצמך שמעכשיו את לא מכניסה ידים לפה. ברקשי המאנשים שסובבים אותך להעיר לך או לתת לך מכה (קלה!) על היד בכל פעם שיראו אותך עם היד בפה.
    במקביל לכי למניקוריסטית (אם תגלי לי באיזה אזור את גרה אולי אני אוכל להמליץ...) ובקשי טיפול מניקור יסודי. הטיפול הזה יגדיל משמעותית את שטח הציפורן שלך וזה יראה כאילו שיש לך ציפורן יותר ארוכה. הקפידי ומרחי על הציפורניים מחזק ציפורניים טוב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי אעשה זאת...

ריטה
    30/01/2008

קצת בעיה להמליץ לי כי אני גרה בחו"ל.. אבל אין על מומחים ישראלים! תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו