פטרת כתוצאה מבניית ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• פטרת כתוצאה מבניית ציפורניים
    דקלה
    27/01/2008

שלום!
    בגיל 18 אובחנה אצלי פטרת בציפורני הרגליים. לאחר טיפול בכדורים במשך חצי שנה עברו הפטריות מציפורני הרגליים ולא הופיעו יותר.
    כיום אני בת 27 וברצוני לבנות ציפורניים אך שמעתי שיכולות להופיע לי חזרה הפטריות והפעם בידיים משום שיש לי את הנטייה לפטרת. האם זה נכון? האם מי שסבל בעבר מפטרת ברגליים עדיף שלא יעשה בנייה?
    מחכה לתשובה מהירה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרת

אילנה כסיף
    28/01/2008

ערב טוב דקלה,
    המורה שלי לבניית ציפורניים נהגה לומר ש"פטריות יש רק במרק". הביטי, זה שהיו לך פטריות פעם זה בדיוק כמו כאב ראש- זה שעבר הכאב ראש לא אומר שהוא לא יחזור מה הסיבה ? יש מיליון סיבות לחזרה של פטרות בינהן סיבות פניומיות של הגוף שלך.
    מה שחשוב לך מאד להקפיד זה ללכת למכון שתנאי הסניטציה בו גבוהים - זאת אומרת, הביוטיקאית צריכה להשתמש בחומרי חיטיו על הידים שלך על המוצרים והמכשירים איתם היא עובדת את בהחלט יכולה לבקש פצירה אישית וכן להתבוננן בה בזמן שהיא מעבירה את המשייפים והכלים שהיא משתמשת בהם בכל הלקוחות. הקפידי שנייר העבודה על השולחן יהיה חדש וודאי שהיא לא מורחת לק לאנשים שיש להם פטרת.
    מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו