שאלה לגבי ג'ל של OPI

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ג'ל של OPI
    נטלי
    12/11/2011

שלום . ברצוני לשאול כמה שאלות ..:)
    אני מתעסקת בבניית ציפורניים כבר כמה שנים ולאחרונה החלטתי להוסיף את הג'ל של OPI לאחר שניסיתי אותו על עצמי והייתי די מרוצה . אך כמה בעיות עומדות לפני :
    1. בנוסף לציפוי הסילר של OPI בסוף התהליך , שמו לי גם סילר פלטינום כי הציפורן לא הייתה מבריקה מספיק .. וכבר לאחר מספר שעות התחילו לי סדקים בג'ל .. מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
    2. להבדיל מהדרך שבה עשו לי את הג'ל אני מעוניינת להוסיף לפני הטיפול , טיפול מניקור יבש . האם אני יכולה להשתמש במרכך עור ? ואיזה קרם אני יכולה למרוח על מנת לא לשמן את הציפורן ??
    3. אמרו לי שאני יכולה להמיס את הג'ל עם אציטון 100 אחוז , אבל לאחר שקראתי קצת הבנתי שאם עושים את זה מספר פעמים רצוף אז הג'ל לא נתפס טוב . אז באיזה חומר מומלץ להשתמש ??
    סליחה על השאלות הרבות :) אשמח לקבל תשובה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי ג'ל של OPI

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ג'ל של OPI - תגובה

אילנה כסיף
    16/11/2011

שלום נטלי,
    סלחה על העיכוב במתן התשובה התפספס לנו.
    1.אין לשים סילר רגיל על מוצרי סוק אוף משום שהאקסיום גמיש והסילר הרגיל קשיח ולכן הוא נסדק.
    2. טיפול מניקור יבש הינו חלק מתהליך הנחת הג'ל ואין להשתמש לפני אקסיום במרכך עור אלא בסוויסגארד.
    3. לאחר הנחת הג'ל רצוי לשים באזור הקוטיקולות שמן הזנה (כמו אבופלקס) וקרם ידיים שאינו על בסיס שמן מינרלי (כדי למנוע קילופים).
    4. ניתן להמיס עם אציטון 100%. הג'ל נתפס אבל הציפורן התארכה ולכן זקוקה לחיזוק מאסיבי יותר (קליר אוברלי ג'ל). לא מומלץ, אגב, להשתמש באציטון להמסה כי הוא מאד מיבש את הציפורניים והעור רצוי להשתמש בחומרים ייעודיים להמסת ג'ל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית , תודה ! שנית ..

נטלי
    16/11/2011

תודה על התשובה המנומקת .. אבל ברצוני לדעת , מאחר שלא מורחים סילר מעל הג'ל אז איך אפשר להגיע למצב שבוא יהיה יותר מבריק ( פרט לסילר של הג'ל עצמו ) ??
    והאם אני יכולה לצפות בצבע טיבעי בלבד ועליו למרוח לק רגיל ???

נ.ב. - חבל שלא כל הסניפים שלכם עוברים את אותה ההדרכה .. זה לא העיקר למכור את החומר , אלה גם לתת את המענה הנכון !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית , תודה ! שנית .. - תגובה

אילנה כסיף
    20/11/2011

הי נטלי, אם הסילר לא מבריק מספיק את יכולה,לאחר שניטרלת , לשים טופ קוט (מניסיוני הכי טוב לשים סשה ויט).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפוי ג'ל. - תגובה

איילה עובד
    20/11/2011

בהמשך להתכתבויות בנושא הברק של הג'ל רציתי להוסיף שרצוי מאוד להשתמש לנטרול הג'ל בנוזל מיוחד כדוגמת קלינסר או נאס 99 ולא באלכוהול! ושנית יש להקפיד להשתמש בספוגיות נקיות לנטרול.. הקפדה זו תתרום מאוד לעמידות הברק של הג'ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו