תעודה של משרד התמ"ת???

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• תעודה של משרד התמ"ת???
    גל
    13/11/2011

הייתי רוצה לדעת אחת ולתמיד, האם משרד התמ"ת מכיר בקורס בניית ציפורניים ומעניק תעודת הסמכה שלו? יש מקומות שאומרים שזה לא מוכר (אולי כי הם לא עומדים בקריטריונים???) ויש מקומות שטוענים שמקבלים אצלם בסיום תעודה של המכון+של התמ"ת. אשמח לתשובה חד משמעית. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעודה של משרד התמ"ת???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעודה של משרד התמ"ת??? - תגובה

אילנה כסיף
    15/11/2011

שלום גל,
    ביקשת תשובה חד משמעית ... אז ככה. .
    השנה משרד התמ"ת החליט לשים את רגלו בתחום היופי משום תלונות רבות שבאו מהציבור על נזקים שגרמו מקצועיות וכן תלמידות רבות שהתלוננו על בתי ספר בהם למדו על היקף הלימודים והתכנים הנלמדים .
    לאור כל זאת החליט משרד התמ"ת כי לא עוד! וקבע כללים לתכניות הלימודים ולמורות ולבתי הספר(המתקן עצמו בו מתקיימים הלימודים).
    התעודה שמקבלים בסיום הקורס הינה תעודת השתלמות וככל הנראה בעתיד אי אפשר יהיה לעבוד בתחום ללא תעודה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעודה של משרד התמת - המשך

איילה עובד
    15/11/2011

בנוסף..יש לציין כי מעבר לכללים אותם קבע משרד התמ... בתי הספר אשר יעמדו בקריטריונים יעמדו לפיקוח הדוק מטעם התמת... והתלמידות יעברו מבחני גמר עמ"נ לקבל את התעודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאילנה כסיף..........

בלה
    12/12/2011

היי אילנה אני מסיימת קורס בניית צפורניים בנייל סטודיו עפולה השאלה שלי האם הם צריכים לתת לי תעודה מוכרת ע"י משרד התמ"ת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאילנה כסיף.......... - תגובה

אילנה כסיף
    14/12/2011

אנא פני למנהלת הסניף כדי לקבל תשובה לשאלה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו