בעיית ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בעיית ציפורניים
    טל
    24/11/2011

היו לי 25 שנים ציפורניים בנויות באקריל (כן, אני יודעת שזה המון-כנראה אני בין הראשונות בארץ שאימצה בשמחה את ההמצאה הזו). לפני כשנה הורדתי אותם ומאז ציפורניי נראות זוועה! אני לא יודעת אם זה כתוצאה משנים רבות של בניה או משהוא שגופי עובר ,אבל הן לא חלקות ובעלות שקעים ובליטות רבות.זה בולט לא רק בנגיעה, זה ממש בולט לעין.
    אני מפחדת לחזור שוב לבניה . בגלל שמשטח הציפורן כל כך גלי , בזמן שיוף יהיו מקומות משוייפים ומקומות שהפצירה לא מגיעה אליהם ולכן האקריל לא יתפוס כמו שצריך (זו אחת הסיבות שהורדתי את הבניה לפני כשנה). חשבתי על ג'ל לציפורן טבעית-האם זה יכול להיות פיתרון? האם אפשר להמליץ לי על משהיא מומחית באזור באר שבע?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית ציפורניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית ציפורניים - תגובה

אילנה כסיף
    24/11/2011

שלום טל,
    ראשית אני רוצה להרגיע אותך שאם כן רוצה לחזור לבניה את בהחלט יכולה.
    אם תחליטי שלא לחזור לבנות ציפורניים יש בפנייך שתי אופציות טובות. האחת היא שיקום הציפורן הטבעית עם מחזק ציפורניים טיפולי טוב. הטיפול יקח בערך 4 חודשים(משך הזמן הדרוש לציפורן להתחדש). אופציה שניה היא לשים ג'ל לציפורן הטבעית מהדור החדש (כמו האקסיום או ג'ל אז או ג'ל קולור).
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה...

טל
    24/11/2011

אני משתמשת כבר תקופה ארוכה במחזק ציפורניים (נייל טק). זה לא משפיע על המבנה הגבשושי של הציפורניים ולכן נראה לי שאני צריכה להשלים עם המראה שלהם.
    איזה ג'ל לא דורש שיוף של הציפורן?
    את יכולה להמליץ לי על מומחית מבאר שבע?
    ושוב תודה
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה... - תגובה

אילנה כסיף
    24/11/2011

הי (שוב), כפי שציינתי קודם יש לך מספר אלטרנטיבות והן כולן טובות. לצערי אני לא מכירה אף אחד בבאר שבע אבל אני מבטיחה לשאול קולגה שלי שעובדת שם ולתת לך תשובה .
    בינתיים שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו