חזרה לעבודה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה
    חיילת משתחררת
    02/02/2008

שלום רב,
    למדתי לפני כשנתיים וחצי בניית ציפורנים, מניקור, פדיקור, עיצוב גבות ושעווה בנייל סטודיו אור יהודה, קניתי את כל החומרים.
    עבדתי במקצוע כמה חודשים ולאחר מכן התגייסתי לצה"ל.
    במהלך השנתיים עשיתי כמה פעמים בניית ציפורניים לקרובות משפחה.
    בעוד כשבועיים וחצי אני משתחררת ואני קצת בפרשת דרכים. אני לא יודעת איך לחזור ל"שוק העבודה", מאיפה מתחילים, בזמנו עבדתי במספרה, אך זה לא היה כ"כ רווחי... אני בטוחה שגם בשנתיים האלו הגיעו חומרים, שיטות קישוטים..
    אני רוצה לגדול ולהתפתח בתחום... הייתי רוצה לקבל את עצתך מה לעשות ובעיקר איך למצוא מקום עבודה? איך להתעדכן בדברים החדשים שיש עכשיו?

תודה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשתחררת

אילנה כסיף
    05/02/2008

קודם כל ברכות לשחרור! את מוזמנת לבוא לבקר אותי יש המון השתלמויות בטכניקות ובחומרים חדשים שהביעו בשנה האחרונה לארץ. טכניקת עבודה חדשה שנחתה כאן בשנה שעברה היא OPI אקרילים מדהימים חזקים קלים מאד לעיבוד ולשיוף יש סדנה ביום 12/2 בשעה 17:00. להיט הסטרי וחדש הוא טכניקת הג'ל לבניה ולציפוי ציפורניים טבעיות יש גם ג'ל לק בצבעים מדהימים שיהי הלהיט החם בקיץ הקרוב גם בטיפולי פדיקור. יש מוצרי עבודה חדשים לפדיקור ולמניקור בקיצור יש מלא מלא דברים מדהימים קלים וחדשים.
    לגבי עבודה - דברי איתי יש לי המון הצעות עבודה ובתור בוגרת נייל סטודיו יש לך כמובן עדיפות בקבלה לעבודה. מלמבד זאת הכנסי לאתר נייל סטודיו יש שם גם הצעות עבודה.
    בהצלחה ולהתראות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו