מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חזרה לעבודהחיילת משתחררת02/02/2008
שלום רב,
למדתי לפני כשנתיים וחצי בניית ציפורנים, מניקור, פדיקור, עיצוב גבות ושעווה בנייל סטודיו אור יהודה, קניתי את כל החומרים.
עבדתי במקצוע כמה חודשים ולאחר מכן התגייסתי לצה"ל.
במהלך השנתיים עשיתי כמה פעמים בניית ציפורניים לקרובות משפחה.
בעוד כשבועיים וחצי אני משתחררת ואני קצת בפרשת דרכים. אני לא יודעת איך לחזור ל"שוק העבודה", מאיפה מתחילים, בזמנו עבדתי במספרה, אך זה לא היה כ"כ רווחי... אני בטוחה שגם בשנתיים האלו הגיעו חומרים, שיטות קישוטים..
אני רוצה לגדול ולהתפתח בתחום... הייתי רוצה לקבל את עצתך מה לעשות ובעיקר איך למצוא מקום עבודה? איך להתעדכן בדברים החדשים שיש עכשיו?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשתחררת
אילנה כסיף05/02/2008קודם כל ברכות לשחרור! את מוזמנת לבוא לבקר אותי יש המון השתלמויות בטכניקות ובחומרים חדשים שהביעו בשנה האחרונה לארץ. טכניקת עבודה חדשה שנחתה כאן בשנה שעברה היא OPI אקרילים מדהימים חזקים קלים מאד לעיבוד ולשיוף יש סדנה ביום 12/2 בשעה 17:00. להיט הסטרי וחדש הוא טכניקת הג'ל לבניה ולציפוי ציפורניים טבעיות יש גם ג'ל לק בצבעים מדהימים שיהי הלהיט החם בקיץ הקרוב גם בטיפולי פדיקור. יש מוצרי עבודה חדשים לפדיקור ולמניקור בקיצור יש מלא מלא דברים מדהימים קלים וחדשים.
לגבי עבודה - דברי איתי יש לי המון הצעות עבודה ובתור בוגרת נייל סטודיו יש לך כמובן עדיפות בקבלה לעבודה. מלמבד זאת הכנסי לאתר נייל סטודיו יש שם גם הצעות עבודה.
בהצלחה ולהתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)